کاهش اضطراب بر مصرف «چای به» میوه «به» مقوی هضم و خوشبوکننده بوی عرق است، چای «به» علاوه بر قوت هضم، اضطراب را نیز میکاهد؛ «به» اشتها را تحریک و به هضم کمک میکند. به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ «به» در تقویت قلب، مغز و معده مفید است، میوه «به» طبیعتی نزدیک به اعتدال دارد […]
کاهش اضطراب بر مصرف «چای به»
میوه «به» مقوی هضم و خوشبوکننده بوی عرق است، چای «به» علاوه بر قوت هضم، اضطراب را نیز میکاهد؛ «به» اشتها را تحریک و به هضم کمک میکند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ «به» در تقویت قلب، مغز و معده مفید است، میوه «به» طبیعتی نزدیک به اعتدال دارد و هرچه شیرینتر باشد، خواص آن بیشتر است و رو به گرمی میرود، «به» مقوی هضم و خوشبوکننده بوی عرق است، چای «به» علاوه بر قوت هضم، اضطراب را نیز میکاهد.
اگر «به» به ترشی مایل باشد، کمی سرد و به شیرینی مایل شود، کمی گرم است؛ «به» شیرین مقوی قلب، معده، رحم، ریه و رودهها است، جوشانده «به» در رفع اسهال، رفع تهوع و استفراغ مفید است.
مصرف »به» بهعنوان میوه و مصرف «به» در غذاها نشاطآور است، مداومت به مصرف «به» به رفع بوی بد عرق کمک میکند، «به» ترش، مضر ریه و معده است و موجب بروز اسهال میشود.
جالب توجه است که دانه «به» ترش نیز سرفه را تشدید میکند، «به» را بهشکل تاسکباب، آبگوشت، خورش «به»، در تهچینها و بهشکل مربا مصرف کنید، چای «به» در رفع اضطراب و قوت قلب انتخاب خوبی است.
«به» اشتها را تحریک و به هضم کمک میکند، مانع قی است و سبب تسکین تشنگی میشود، استفاده از میوه به در غذای بیمارانی که در زمان گرسنگی دچار سردرد میشوند بهمرور زمان تکرار و شدت سردرد آنها را کاهش خواهد داد.
شربت «بهلیمو» نیز برای معده و قلب و مغز مفید بوده و برای درست کردن آن باید دو جزء آب «به»، یک جزء آب لیمو و یکسوم جزء شکر را به قوام آورد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.