بهبود کیفیت گوشت با افزودن گلبرگ زعفران به جیرهغذایی مرغ محققان ایرانی با بهکارگیری گلبرگهای گیاه زعفران که اغلب بدون استفاده باقی میمانند و افزودن آنها به جیرهغذایی جوجه مرغهای گوشتی، موفق به بهبود خصوصیات گوشت جوجه مرغهای گوشتی شدند. به گزارش ایسنا، امروزه به دلیل اثرات نامطلوب آنتیاکسیدانهای صنعتی، استفاده از آنتیاکسیدانهای طبیعی افزایش […]
بهبود کیفیت گوشت با افزودن گلبرگ زعفران به جیرهغذایی مرغ
محققان ایرانی با بهکارگیری گلبرگهای گیاه زعفران که اغلب بدون استفاده باقی میمانند و افزودن آنها به جیرهغذایی جوجه مرغهای گوشتی، موفق به بهبود خصوصیات گوشت جوجه مرغهای گوشتی شدند.
به گزارش ایسنا، امروزه به دلیل اثرات نامطلوب آنتیاکسیدانهای صنعتی، استفاده از آنتیاکسیدانهای طبیعی افزایش یافته است. گیاهان دارویی مثل «زعفران» از جمله ترکیباتی هستند که پتانسیل جایگزینی با آنتیاکسیدانهای صنعتی را دارند.
گلبرگ زعفران که دارای مولکولهای آلی موسوم به «ترکیبات فنولی» مختلف است، از محصولات فرعی زعفران بوده و مقدار آن به بیش از ۱۰ هزار تن در سال میرسد که اغلب بدون استفاده باقی میماند.
به همین منظور، مهدیناقوس، سیدمحمدحسینی و همایونفرهنگفر از پژوهشگران «دانشگاه بیرجند»، بهمنظور استفاده بهینه از این گلبرگها، اثر آنها را بر خصوصیات کیفی گوشت ران جوجه، مورد آزمایش قراردادهاند.
نتایج نهایی این مطالعه که در مجله «پژوهشهای زعفران» وابسته به دانشگاه بیرجند انعکاس یافته است، نشان داد که گلبرگ زعفران دارای ترکیبات فنلی است و افزودن حداقل ۲٫۵ گرم در کیلوگرم آن به جیرهغذایی جوجههای گوشتی، میتواند باعث بهبود در اکسیداسیون چربی گوشت و همچنین بهبود تردی و آبداری گوشت شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.