نفوذ لاس‌وگاس مجازی!

از قهوه‌خانه تا تلگرام در جریان است نفوذ لاس‌وگاس مجازی! دولت نمی‌تواند از بنگاه‌های پردرآمد شرط‌بندی، مالیات بگیرد. آنها زیرزمینی فعالیت می‌کنند و اگر به وعده‌های خود عمل نکنند و پول برنده را به حساب او واریز نکنند، مالباخته‌ها هم امکان شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را نخواهند داشت! به گزارش ایلنا، هنوز هم […]

از قهوه‌خانه تا تلگرام در جریان است

نفوذ لاس‌وگاس مجازی!

دولت نمی‌تواند از بنگاه‌های پردرآمد شرط‌بندی، مالیات بگیرد. آنها زیرزمینی فعالیت می‌کنند و اگر به وعده‌های خود عمل نکنند و پول برنده را به حساب او واریز نکنند، مالباخته‌ها هم امکان شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را نخواهند داشت!

به گزارش ایلنا، هنوز هم در شهر قهوه‌خانه‌هایی هستند که زمان مسابقات فوتبال، پرده‌ها را می‌کشند و کسی اجازه ورود به قهوه‌خانه را ندارد تا جماعت پشت قلیان، با تمرکز روی مسابقه شرط‌بندی کنند. شرط‌بندی‌هایی که البته گاهی به شکل مضحکی هیچ ربطی به مسابقه ندارد. شرط‌بندی روی این‌که اولین کرنر از کدام گوشه ارسال می‌شود یا این‌که اولین بازیکن تعویضی کدام بازیکن خواهد بود. گاهی افراد برای جذاب شدن، روی مسابقات سطح پایین که طرفین آگاهی زیادی روی بازیکنان دو طرف ندارند هم انجام می‌شود. مثلاً هفته گذشته در یکی از سفره‌خانه‌های خیابان طالقانی نزدیک ۳۰ میلیون روی بازی واتفورد و ساوت‌همپتون شرط‌بندی شده بود. حتی در بعضی از سفره‌خانه‌ها که برای جذب مشتری، دستگاه پلی‌استیشن قرار دارد، حاضران در سفره‌خانه روی بازی‌های مجازی جوانانی که پلی‌استیشن بازی می‌کنند هم شرط‌بندی می‌کنند.

با این حال در سال‌های گذشته، شرط‌بندی در سراسر جهان و البته در ایران به اینترنت رفته است و حالا انبوهی از سایت‌های اینترنتی در دنیا وجود دارد که به صورت تخصصی روی شرط‌بندی کار می‌کنند. بعید است یک مسابقه فوتبال از تلویزیون پخش شود و اکثر تبلیغات کنار زمین به معرفی سایت‌های شرط‌بندی اختصاص نداشته باشد.

قانون مخالف است

مطابق با ماده ۷۰۵ قانون مجازات اسلامی قماربازی با هر وسیله‌ای ممنوع است و مرتکبان آن به یک تا ۶ ماه حبس یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده و در صورت تجاهر (یعنی اصرار و تکرار جرم) به قماربازی به هر دو مجازات محکوم می‌شوند.

حتی در قانون مدنی هم قمار و شرط‌بندی حرام شناخته شده است. مطابق با ماده ۶۵۴ قانون مدنی قمار و گروه‌بندی باطل و دعاوی راجع به آن مسموع نخواهد بود؛ یعنی در جرگه معاملات نامشروع قرار گرفته و طرح دعاوی در رابطه با آن وجاهت قانونی ندارد و قابل پیگیری نخواهد بود.

در اسلام، شرط‌بندی در ورزش‌های اسب‌سواری، تیراندازی و شنا حلال است که جدیداً صحبت‌هایی شده در رابطه با سوارکاری که به عمومی نبودن استفاده از اسب و وجود استفاده فراوان از ماشین، شرط‌بندی در ورزش اتومبیلرانی هم حلال شود، دلیل حلال شمرده شدن شرط‌بندی در این ورزش‌‌‌ها چابکی و چالاکی است که در ورزشکاران ایجاد می‌کند.

سایت‌های نا‌معتبر

 

در حال حاضر هیچ آمار دقیقی در دست نیست که بدانیم گردش مالی دقیق بنگاه‌های شرط‌بندی چقدر است و حتی مشخص نیست بنگاه‌داران چند درصد از این درآمد را برای بنگاه داری خود برداشت می‌کنند؟! به همین سادگی!