نایب رییس کمیسیون برنامه مجلس افزایش یک تریلیون تومانی نقدینگی کمکی به تولید نکرده است نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت: نقدینگی دولت از ۴۵۰ هزار میلیارد تومان با افزایش یک تریلیون تومانی به بیش از ۱٫۴۵۰ تریلیون تومان رسیده و در این میان سود بانکها نیز بیش از ۱۵۰ هزار […]
نایب رییس کمیسیون برنامه مجلس
افزایش یک تریلیون تومانی نقدینگی کمکی به تولید نکرده است
نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت: نقدینگی دولت از ۴۵۰ هزار میلیارد تومان با افزایش یک تریلیون تومانی به بیش از ۱٫۴۵۰ تریلیون تومان رسیده و در این میان سود بانکها نیز بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است، اما این میزان افزایش نقشی در کمک به بخش تولید و نیز شرکتها نکرده است.
به گزارش مناقصهمزایده، نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تصریحکرد: در اجرای قانون بودجه کشور همه متغیرها در سطح کلان باید همسو باشند ولی در حال حاضر متغیرها خلاف جهت هم هستند.
هادیقوامی در ادامه جلسه علنی دیروز مجلس در هنگام بررسی عملکرد ۸ ماهه دولت در اجرای قانون بودجه ۹۶ به نمایندگی از کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ضمن ارایه گزارشی از بودجه امسال اظهارداشت: برای دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده باید بررسی شود که بودجه به لحاظ کیفی تا چه میزان تحقق یافته این در حالی است که گزارشی از تحقق کیفی در گزارش دستگاهها نیامده است.
نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: باید مشخص شود که چه میزان در راستای افزایش بهرهوری کار کردهایم تا بتوانیم در سال ۹۶ رشد اقتصادی داشته باشیم که این میزان هنوز نزدیک صفر است، در حالیکه برای مثال باید نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی طبق برنامه ششم توسعه ۸ درصد افزایش یابد.
قوامی ادامهداد: مالیات از درآمدهای شایسته بودجه برای دولت است، با این حال مشخص نیست دولت مالیاتها را صرف چه کاری میکند و این در حالی است که اگر بودجه جاری دولت به مالیات وابسته و متصل شود، آن زمان همه موظف میشویم موانع سودبری شرکتها را برداریم و باعث شویم شرکتها تا ۲۵ درصد افزایش سود داشته باشند که در ادامه فضای کسب و کار بهبود مییابد.
وی خاطرنشانکرد: همه متغیرها در سطح کلان کشور باید با هم، همجهت باشد، در حال حاضر متغیرها خلاف جهت هم هستند، چنانچه مالیات شرکتها افزایش یابد، سود آنها کاهش مییابد و بار تکلف مالیات ۶۷ درصد بر بخش تولید کشور است که این فشار مضاعفی محسوب میشود.
قوامی افزود: در بودجه ۹۶، ۱۱ هزار میلیارد تومان از محل بودجه عمومی برای هدفمندیها اختصاص یافته که در ۸ ماهه نخست، ۱۳ هزار میلیارد تومان برداشت شده است که این میزان تا پایان سال به ۱۶ هزار میلیارد تومان میرسد.
قوامی ادامهداد: این در حالی است که سود اوراق مشارکت سالهای گذشته در سال ۹۶، دو هزار میلیارد تومان، در سال آتی ۷ هزار میلیارد تومان بوده و احتمالاً در سال ۹۸ به بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان برسد لذا هر چه دولت در میآورد باید به اوراق مشارکت بدهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.