شمارش معکوس ایران برای حضور در مناقصات بین‌المللی حفاری عراق

مدیرعامل شرکت حفاری خبر داد شمارش معکوس ایران برای حضور در مناقصات بین‌المللی حفاری عراق تأمین ۷۰ درصد از تجهیزات حفاری از سازندگان داخلی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به رویکرد این شرکت برای حضور در بازارهای جهانی، از برنامه‎ریزی برای شرکت در مناقصه‌های بین‎المللی حفاری در کشور عراق خبر داد. به گزارش […]

مدیرعامل شرکت حفاری خبر داد

شمارش معکوس ایران برای حضور در مناقصات بین‌المللی حفاری عراق

تأمین ۷۰ درصد از تجهیزات حفاری از سازندگان داخلی

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به رویکرد این شرکت برای حضور در بازارهای جهانی، از برنامهریزی برای شرکت در مناقصه‌های بینالمللی حفاری در کشور عراق خبر داد.

به گزارش شانا، سپهرسپهری، در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی نفت و انرژی کیش گفت: با توجه به ظرفیت‌های شرکت ملی حفاری، هدف‌گذاری کردیم تا در کشورهای همسایه نیز فعالیت داشته باشیم و به این منظور، با کشور عراق مکاتباتی انجام شده است.

وی همجواری ایران و عراق، دسترسی دو کشور به منطقه آزاد اروند، ظرفیت مطلوب تولید نفت در بصره و روابط خوب میان دو طرف را از مزیتهای کار در عراق برشمرد و با اشاره به برنامه برگزاری نشست مشترک با مدیران شرکت حفاری عراق در آن کشور طی یک ماه آینده، ادامه‌داد: در ۳ مناقصهای که شرکت انی ایتالیا برای حفاری چاه در عراق برگزار میکند، شرکت ملی حفاری ایران حضور مییابد.

سپهری بازار دوم هدف‌گذاری شده از سوی شرکت ملی حفاری را کشور عمان برشمرد و گفت: برای ارایه خدمات حفاری در عمان نیز اعلام آمادگی کردهایم و در سفری که هیأت عمانی در هفتههای آینده به ایران خواهند داشت، همکاری در این زمینه را در نشستی مشترک بررسی می‌کنیم.

وی یادآورشد: بسیاری گمان میکنند شرکت ملی حفاری تنها دارای دکل و تجهیزات حفاری است، حال آن‌که سهم قابل توجهی از قابلیتهای شرکت ملی حفاری به توان ارایه خدمات حفاری در این شرکت مربوط است و آماده ارایه خدمات حفاری هستیم.

سپهری گفت: پس از عراق و عمان، همکاری در حوزه حفاری با کشور قطر نیز در برنامه قرار دارد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در ادامه به توانمندیهای صنعت حفاری در کشور اشاره کرد و گفت: این صنعت ثابت کرد که میتواند در ساخت تجهیزات حفاری خودکفا باشد.

وی ادامه‌داد: هم‌اکنون تنها در بخش ساخت دکل محدودیتهایی وجود دارد و به تازگی در زمینه ساخت متههای حفاری نیز موفقیتهایی حاصل شده است.

سپهری بر ضرورت بهکارگیری ظرفیتهای استان خوزستان در این زمینه تأکیدکرد و افزود: بیش‌تر دکلهای ما در این استان مستقرند و استفاده حداکثری از توان شرکتهای سازنده تجهیزات حفاری در استان برای شرکت ملی حفاری بسیار حایز اهمیت است، به‌طوری‌که هم‌اکنون بالغ بر ۷۰ درصد تجهیزات مورد نیاز این شرکت از سازندگان فعال در استان خوزستان تأمین میشود.

 

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در پایان با اشاره به برنامه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برای تولیدی کردن دو چاه میدان نفتی رگ سفید که در جریان عملیات مهار چاه ۱۴۷ این میدان حفاری شده بود، عنوان‌کرد: این حادثه مانند هر حادثه دیگری در صنعت نفت، آموزههایی به همراه داشت که پس از تکمیل بررسی‌ها و جمع‌آوری مستندات، از این آموزه‌ها به نحو مطلوب استفاده میشود و بر مبنای آن، امکان تدوین دستورالعملهای لازم برای جلوگیری از حوادث مشابه در شرکت ملی نفت ایران فراهم خواهد شد.