صدور ۵٫۹ میلیارد دلار مجوز سرمایهگذاری برای نیروگاهسازی مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی کشور گفت: برنامه ما این است تا سال ۱۴۰۰ حدود ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاههای فرسوده کشور را بازنشست کنیم و تاکنون برای احداث ۶ نیروگاه با ظرفیت ۵۰۰۰ مگاوات تضامین دولتی صورت پذیرفته که این نیز میتواند در پیشبرد طرحهای نیروگاهی کشور […]
صدور ۵٫۹ میلیارد دلار مجوز سرمایهگذاری برای نیروگاهسازی
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی کشور گفت: برنامه ما این است تا سال ۱۴۰۰ حدود ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاههای فرسوده کشور را بازنشست کنیم و تاکنون برای احداث ۶ نیروگاه با ظرفیت ۵۰۰۰ مگاوات تضامین دولتی صورت پذیرفته که این نیز میتواند در پیشبرد طرحهای نیروگاهی کشور بسیار مؤثر افتد.
بهگزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، محسنطرزطلب، مدیرعامل شرکت مادرتخصصی نیروگاههای حرارتی کشور در مراسم گردهمایی مدیران ارشد صنعت برق که با حضور وزیر نیرو و سایر مدیران ارشد صنعت برق در پژوهشگاه نیرو برگزار شد، گفت: در حال حاضر ۸۲ درصد از کل ظرفیت نصب شده نیروگاهی کشور، نیروگاههای حرارتی است که در ۱۰ ماهه سالجاری بیش از ۹۰ درصد از کل برق تولیدی کشور را تا امروز تأمین کرده است.
وی افزود: میزان آمادگی نیروگاهها در پیک تابستان سال جاری ۹۹٫۵ درصد بود که در مقایسه با تابستان سال گذشته یک درصد افزایش یافته که ثبت چنین رکوردی در نوع خود بینظیر است.
طرزطلب تصریح کرد: میزان راندمان نیروگاههای حرارتی کشور در حال حاضر حدود ۳۸٫۵ درصد است که امیدواریم تا پایان دولت دوازدهم این منیزان به ۴۰ درصد برسد.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی کشور، خاطرنشانکرد: برنامه ما این است تا سال ۱۴۰۰ حدود ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاههای فرسوده کشور را بازنشست کنیم که این میتواند نقش بهسزایی در افزایش راندمان نیروگاهی داشته باشد.
وی یادآوریکرد: برنامهریزی ما این است که از مرداد سال ۹۶ تا تیرماه ۹۷ بیش از ۳۴۰۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی وارد مدار شود که تاکنون حدود ۱۱۲۴ مگاوات آن وارد مدار شده است.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی کشور با اشاره به برنامه ایجاد شده برای استفاده بیشتر از ظرفیت موجود نیروگاهی در سالهای گذشته گفت: شرکت توانست از طریق اجرای دو برنامه «مدیا» و IGV+» » در دو سال گذشته به ترتیب ۶۲۰ و ۳۴۰ مگاوات به ظرفیت موجود نیروگاهی در پیک تابستان ۹۵ و ۹۶ بیفزاید.
طرزطلب با اشاره به جذب سرمایهگذاری خارجی در واحدهای نیروگاهی کشور در ۴ سال گذشته گفت: تاکنون ۵٫۹ میلیارد دلار مجوز سرمایهگذاری خارجی برای ساخت ۸۲۳۵ مگاوات صادر شده است که امیدواریم این میزان در سالهای آتی افزایش پیدا کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.