مخالفت اهالی بهارستان با یک فوریت طرح ساماندهی معابر مرزی گروه پارلمانی- وکلای ملت با یک فوریت طرح ساماندهی معابر مرزی کشور (معابر کولبری و تهلنجی) به صورت یک فوریت مخالفت کردند، بنابراین این طرح به صورت عادی مورد بررسی قرار میگیرد. به گزارش مناقصهمزایده، نمایندگان در نشست علنی دیروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی، با […]
مخالفت اهالی بهارستان با یک فوریت طرح ساماندهی معابر مرزی
گروه پارلمانی- وکلای ملت با یک فوریت طرح ساماندهی معابر مرزی کشور (معابر کولبری و تهلنجی) به صورت یک فوریت مخالفت کردند، بنابراین این طرح به صورت عادی مورد بررسی قرار میگیرد.
به گزارش مناقصهمزایده، نمایندگان در نشست علنی دیروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی، با یک فوریت طرح ساماندهی معابر مرزی کشور (معابر کولبری و تهلنجی) با ۷۸ رأی موافق، ۸۰ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۸ نماینده حاضر در جلسه مخالفت کردند. بر این اساس این طرح به صورت عادی مورد بررسی قرار میگیرد.
رسولخضری به عنوان یکی از طراحان این طرح گفت: عدم توجه به معیشت مرزنشینان سبب خارج شدن آنها از مناطق مرزی شده بهگونهای که این مناطق خالی از سکنه شده است که بازارچههای مرزی و مراکز نوپا میتواند به بهبود وضعیت زندگی آنها کمک کند.
مشکل کولهبران باید به صورت ریشهای حل شود
در همین خصوص حسینعلیحاجیدلیگانی در نشست علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی در مخالفت با فوریت بررسی طرح ساماندهی معابر مرزی کشور (معابر کولهبری و تهلنجی) گفت: بحث رسیدگی به مسایل کولبری و تهلنجی ۱۰ سال است که مطرح میشود، اما این موضوع نباید به صورت فوریتدار مطرح شود، چرا که باید مشکل درآمدزایی و اشتغال به صورت ریشهای حل شود.
نماینده مردم شاهینشهر در مجلس شورای اسلامی ادامهداد: راهحل اشتغالزایی این نیست که کولهبری به رسمیت شناخته شود، شأن کردهای کشور بالاتر از این است که ما بحث جابهجایی بار برای آنها را به رسمیت بشناسیم، بنابراین باید طرح جامعی برای رفع مشکلات تمام مرزنشینان داشت.
بستن مجاری قانونی موجب ترویج بیقانونی خواهد شد
نماینده مردم بوکان در مجلس گفت: طرح ساماندهی اقتصاد مرزنشینان با نظر نمایندگان تهیه شد اما نمایندگان به دلیل اینکه دقت، فدای سرعت نشود، با بررسی فوریت آن مخالفت کردند لذا طرح مذکور بهطور دقیق در کمیسیون اقتصادی پیگیری خواهد شد.
محمدقسیمعثمانی در نشست علنی دیروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی، در تذکر شفاهی گفت: امنیت کشور در گرو ساماندهی اقتصاد و معیشت مرزنشینان است.
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی تصریحکرد: اگر مجراهای قانونی اقتصادی بر روی مردم مرزنشین بسته شود، عملاً خودمان زمینه ترویج راههای غیرقانونی را فراهم کردهایم.
وی افزود: طرح ساماندهی اقتصاد مرزنشینان با نظر نمایندگان تهیه شد اما نمایندگان به دلیل اینکه دقت، فدای سرعت در تصویب بررسی این طرح نشود، با بررسی فوریت آن مخالفت کردند از این رو باید اذعان کرد طرح مذکور بهطور دقیق در کمیسیون اقتصادی پیگیری خواهد شد و نمایندگان مدافع ساماندهی اقتصاد مرزنشینان هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.