صادرکننده نمونه ملی دولتها اجازه رشد به بخش خصوصی نمی دهند صادرکننده نمونه ملی، صادرات را خط قرمز حیثیت اقتصادی کشور دانست و تأکیدکرد: برای صادرکننده جایگاه شخصیتی تعریف نشده تا در زمان بروز مشکل، نهادهای اجرایی برخوردی در شأن وی داشته باشند. محمدیارمحمدی در گفتوگو با واحد خبر اتاق بازرگانی مازندران، تأکیدکرد: وضعیت کنونی […]
صادرکننده نمونه ملی
دولتها اجازه رشد به بخش خصوصی نمی دهند
صادرکننده نمونه ملی، صادرات را خط قرمز حیثیت اقتصادی کشور دانست و تأکیدکرد: برای صادرکننده جایگاه شخصیتی تعریف نشده تا در زمان بروز مشکل، نهادهای اجرایی برخوردی در شأن وی داشته باشند.
محمدیارمحمدی در گفتوگو با واحد خبر اتاق بازرگانی مازندران، تأکیدکرد: وضعیت کنونی ما از جنگ که بدتر نیست، در آن دوران صادرکنندگان مشکلی نداشتند و کار خود را میکردند ولی الان با هزاران مشکل در داخل مواجه هستند.
وی در پاسخ به این پرسش که ایجاد منطقه آزاد در مازندران را چگونه ارزیابی میکنید، گفت: منطقه آزاد برای این تشکیل شده که تولیدکننده و تاجر بتواند از قوانین دستو پاگیر راحت شود، حال چرا کل کشور تبدیل به یک منطقه آزاد نشود.
این صادرکننده نمونه ملی تأکیدکرد: مناطق آزاد دقیقاً نشاندهنده سیاستهای نادرستی است که بر اقتصاد کشور تحمیل شده و جایی را میخواهند به وجود آوردند تا این سیاستها در آن اعمال نشود.
یارمحمدی در پاسخ به این پرسش که چرا محصولات کشاورزی مازندران مشتری خاصی از کشورهای منطقه ندارد، اظهارکرد: آمریکا ۷۰ هزار تن انار تولید میکند در صورتی که ایران تولیدکننده یک میلیون تن انار است اما درآمد آن از صنایع تبدیلی این محصول بیش از دو میلیارد دلار بوده در حالیکه ایران از صادرات انار تنها ۳۰ میلیون دلار به دست میآورد.
وی افزود: این موضوع نشاندهنده این است که ساختار سیاستگذاریها اشتباه بوده، ذائقه مردم در طول این سالها شناخته نشده است و ربطی به میزان تولید و کیفیت ندارد.
وی بار دیگر مهمترین مشکل اقتصاد کشور را سیاستهای نادرست داخلی دانست و گفت: اگر بتوانیم صادرکننده واقعی را شناسایی کنیم و آن را خط قرمز در حیثیت اقتصادی بدانیم یقیناً توسعه صادرات دور از دسترس نخواهد بود.
صادرکننده نمونه ملی مهمترین مشکل اقتصادی کشور را اقتصاد دولتی دانست و خاطرنشانکرد: اقتصاد دولتی اجازه رشد بخش خصوصی را نمیدهد و انگیزه را از تولیدکننده میگیرد.
یارمحمدی افزود: اگر اقتصاد ما انگیزهآفرین، سودآفرین و کم تنش باشد، این اقتصاد را میتوان پویا، حامی اشتغال و دارای ارزش افزوده دانست.
وی افزود: اینکه تاجر و فعال اقتصادی در هنگام کار شاد و سرحال باشد، بسیار مهم است.
این فعال اقتصادی با بیان اینکه اساس سیاست کشورهای خارجی و توسعهیافته بر حمایت از بخش خصوصی است، اظهارکرد: این بخش خصوصی است که توانسته شرکتهای بزرگ و چند ملیتی را در نقاط مختلف دنیا به وجود آورد چون دولتها هیچ تنشی را معطوف به آن نکردهاند.
وی مهمترین مشکل تولیدکنندگان کشور را تحریم داخلی دانست و گفت: تمامی فشارها و تحریمهای اقتصادی شکسته شده و دشمن نتوانست به اهداف خود دست یابد اما مهمترین تنشی که فعالان اقتصادی در ۱۵ سال گذشته همیشه نگران آن بودهاند و تا به حال برطرف نشده سیاستهای داخلی است.
وی با انتقاد از عملکرد نامطلوب مجلس شورای اسلامی در حمایت از تولید، گفت: مجلس شورای اسلامی و دولتهایی که تا به الان روی کار آمدهاند، نتوانستهاند قانونی را به تصویب برسانند که حداکثر ۶ ماه کارآیی داشته باشد که این موضوع باعث نگرانی فعالان اقتصادی و از بین رفتن انگیزه آنان شده است.
یارمحمدی تأکیدکرد: هر کس ادعا کند تحریم خارجی جلوی صادرات را گرفته من به عنوان تاجر نمونه کشور که ۲۸ سال سابقه فعالیت دارم آن را میپذیرم و دلیل مهم عدم توسعه اقتصادی را تنشهای داخلی میدانم که موجب بیانگیزه شدن فعالان اقتصادی شده است.
این تولیدکننده برتر کشور خاطرنشانکرد: امروز اگر یک کارمند جزء، اراده کند میتواند خیلی راحت چوب لای چرخ صادرکننده بگذارد و زندگیاش را تباه سازد.
وی افزود: مدیران ما به جای آنکه جلوی کارمند خاطی را بگیرند، میخواهند مشکل را طوری حل کنند که صدایش در نیاید تا خدشهای به جایگاه مدیریتی آنها وارد نشود.
یارمحمدی ادامه این روال را مخرب دانست و گفت: چرا مدیری که در قبال تولیدکننده و فعال اقتصادی اشتباه میکند شهامت و صداقت آن را ندارد که عذرخواهی کند و انگیزه از دست رفته تاجر را به او برگرداند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.