از سوی مدیرکل دفتر مقررات سازمان توسعه تجارت اعلام شد قالب کارتهای بازرگانی ابطال شده مفقودی بودند مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت گفت: کارگروه پالایش کارتهای بازرگانی در سازمانهای صنعت استانها تشکیل شد و براساس آن ۱۶۰۰ کارت بازرگانی ابطال شده است. به گزارش میزان، علیعلیآبادیفراهانی درباره جزییات ابطال ۱۶۰۰ کارت […]
از سوی مدیرکل دفتر مقررات سازمان توسعه تجارت اعلام شد
قالب کارتهای بازرگانی ابطال شده مفقودی بودند
مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت گفت: کارگروه پالایش کارتهای بازرگانی در سازمانهای صنعت استانها تشکیل شد و براساس آن ۱۶۰۰ کارت بازرگانی ابطال شده است.
به گزارش میزان، علیعلیآبادیفراهانی درباره جزییات ابطال ۱۶۰۰ کارت بازرگانی اظهارکرد: داشتن محل کسب و کار انجام فعالیت بازرگانی، شرایط سنی، سوابق مالی از جمله شرایط صدور کارت بازرگانی است.
وی درباره کارتهای ابطال شده افزود: قالب کارتهای ابطال شده مفقودی بودند که خود جای سؤال دارد که از این کارتهای مفقودی چه استفادهای میشده، طبق پایش که در استانها صورت گرفته صاحب کارتها پیدا نشده یا اگر پیدا شده، اشخاص دیگر غیر از صاحب کارت از آنها استفاده کرده است، بنابراین این کارتها ابطال شدند.
علیآبادی گفت: در آییننامه رتبهبندی کارتهای بازرگانی که با همکاری اتاق بازرگانی تدوین شده کارتهای بازرگانی به طلایی، نقره و برنزی تقسیمبندی شده که براساس آن برای کارتهای طلایی ۵ سال، نقرهای ۴ سال و برنزی ۳ سال قابلیت تمدید یا صدور کارت وجود دارد.
وی خاطرنشانکرد: از ابتدای سال ۹۶ با ابلاغ رییس سازمان توسعه تجارت به رؤسای سازمانهای صنعت استانها ابلاغ شده که کارتهای موردی تحت عناوین یکبار مصرف یا عناوین مشابه صادر نشود و در مواردی که نیازی بهکارت بازرگانی ندارد از طریق مکاتبه با گمرک انجام شود.
مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت گفت: هدف از صدور کارتهای بازرگانی موردی به منظور تسهیل تجارت بوده که متأسفانه منجر به فرارهای مالیاتی شد و برخی برای نپرداختن دیون دولتی از آن استفاده میکردند که جلوی آن گرفته شد.
علیآبادی گفت: صدور کارت بازرگانی از طریق اتاق بازرگانی و اتاق تعاون انجام میشود که مکانیزمهای خاص خود را دارند، علاوه بر آن کارگروههای پالایش وظیفه نظارت بر آن را دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.