ورود ۹۵٫۵ درصد قاچاق از مبادی رسمی

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس اعلام کرد ورود ۹۵٫۵ درصد قاچاق از مبادی رسمی نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس عدم ساماندهی کولبران را نشانه بی‌تدبیری مسؤولان ذی‌ربط دانست و گفت: ۹۵ و نیم درصد قاچاق از طریق معابر رسمی و با کانتینر وارد کشور می‌شود و تنها نیم درصد قاچاق از […]

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس اعلام کرد

ورود ۹۵٫۵ درصد قاچاق از مبادی رسمی

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس عدم ساماندهی کولبران را نشانه بی‌تدبیری مسؤولان ذی‌ربط دانست و گفت: ۹۵ و نیم درصد قاچاق از طریق معابر رسمی و با کانتینر وارد کشور می‌شود و تنها نیم درصد قاچاق از طریق معابر کولبری است.

به گزارش خانه‌ملت، رسول‌خضری از مخالفت نمایندگان با بررسی یک فوریت طرح ساماندهی معابر مرزی کشور (معابر کولبری و ته‌لنجی) انتقاد کرد و گفت: بعد از پیگیری از طریق ۱۵ وزارتخانه، سازمان و نهادهای مختلف بررسی یک فوریت این طرح در صحن علنی مجلس در دستور کار قرار گرفت و به رأی گذاشته شد که نمایندگان با بررسی فوریت آن مخالفت کردند، بنابراین طرح به صورت عادی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری این‌که ساماندهی معابر کولبری و ته‌لنجی مطالبه جدی مردم استان‌های غربی و جنوب‌غربی کشور است، افزود: امنیت ملی در گرو معیشت، رفاه و اقتصاد مرزنشینان بوده و امنیت پایدار در صورتی در مرز‌ها تحقق می‌یابد که تأمین معیشت و اشتغال دائم و پایدار در دستور کار قرار گیرد.

وی با انتقاد از این‌که چرا باید در مرز‌ها جوان ایرانی با گلوله ایرانی کشته شود، تصریح‌کرد: این موضوع نشانه بی‌تدبیری مسؤولان است زیرا نتوانسته‌اند اقدامی مؤثر در جهت ایجاد شغل و تأمین معیشت و اقتصاد مرزنشینان داشته باشند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه‌داد: چرا جان کولبری تنها باید برای درآمد۵۰ هزار تومانی به خطر افتد؛ انتظار داشتیم فوریت طرح ساماندهی معابر مرزی کشور (معابر کولبری و ته‌لنجی) مورد بررسی قرار گیرد که وضعیت کولبران سریع‌تر تعیین تکلیف شود.

خضری با بیان این‌که طرح ساماندهی معابر مرزی دارای ۹ ماده است، گفت: در مواد این طرح، شناسایی و احصا و صدور کارت‌های تردد برای کولبران و همچنین شناسایی اهالی ساکن در ۲۰ کیلومتری شعاع مرزی و همچنین به ازای هر مرزنشین دارای کد فعالیت جابه‌جایی، حداکثر ۲۰ محموله در ماه به صورت شناور لحاظ می‌شود که به صورت نرم‌افزاری در دفترچه ثبت می‌شود.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، یادآورشد: بی‌توجهی به معیشت مرزنشینان باعث خالی شدن این مناطق از سکنه شده است در حالی‌که با ایجاد بازارچه‌های مرزی می‌توان وضعیت زندگی آنها را سامان داد و امنیت و منافع ملی کشور را تأمین کرد.

 

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از این‌که ۹۵ و نیم درصد قاچاق از طریق معابر رسمی و از طریق بنادر با کانتینر وارد کشور می‌شود، تصریح‌کرد: تنها نیم درصد قاچاق از طریق معابر کولبری است؛ مقام‌معظم‌رهبری فرمودند منظور از مبارزه با قاچاق مبارزه با کولبر نیست، بنابراین مبارزه با قاچاق نباید تنها منتهی به کولبر شود؛ انتظار می‌رود با تصویب طرح ساماندهی معابر مرزی مشکلات کولبران رفع شود.