پیمان‌های پولی دوجانبه نتیجه آشکار تعرفه‌های ترجیحی است

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، با تأکید بر ضرورت گسترش روابط تجاری ایران با کشورهای خارجی، گفت: مزیت تعیین تعرفه ترجیحی واردات کالا تسهیل شرایط صادرات و ارزآوری و همچنین تحکیم پیمان‌های پولی میان کشور‌‌ها است. به گزارش خانه ملت، رحیم زارع با تأکید برضرورت گسترش روابط تجاری ایران با کشورهای خارجی، گفت: واردات در صورتی […]

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، با تأکید بر ضرورت گسترش روابط تجاری ایران با کشورهای خارجی، گفت: مزیت تعیین تعرفه ترجیحی واردات کالا تسهیل شرایط صادرات و ارزآوری و همچنین تحکیم پیمان‌های پولی میان کشور‌‌ها است.

به گزارش خانه ملت، رحیم زارع با تأکید برضرورت گسترش روابط تجاری ایران با کشورهای خارجی، گفت: واردات در صورتی به نفع کشور است که با لحاظ میزان تولید داخل و نیاز سنجی همراه شود.

نماینده مردم آباده و بوانات در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برخی اخبار مبنی بر امضای احتمالی تفاهم‌نامه تجارت ترجیحی در۳۰ کالای جدید میان ایران و ترکیه افزود: وجود تعرفه ترجیحی برای واردات بین کشورهای منطقه می‌تواند به رشد اقتصادی دو کشور منجر شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تأکید بر این‌که لحاظ کردن تعرفه ترجیحی در مراودات بین‌المللی به بی‌اثر کردن تحریم‌ها می‌انجامد، تصریح کرد: تسهیل پیمان‌های پولی میان کشورهای منطقه با تعیین تعرفه‌های ترجیحی کالا‌‌ها ممکن می‌شود.

هنوز لیست کالاهای مشمول تعرفه ترجیحی ایران و ترکیه نهایی نشده است

وی با بیان این‌که هنوز لیست کالاهای مشمول تعرفه ترجیحی ایران و ترکیه نهایی نشده است، گفت: به‌طور حتم کالا‌‌ها و محصولاتی در شمول این تعرفه واقع خواهند شد که هزینه واردات آن به مراتب کمتر از تولید در داخل است.

زارع با تأکید بر این‌که ایران باید در هر نوع مراوده بین‌المللی به دنبال کسب سود حداکثری باشد، افزود: پیمان‌های پولی دو جانبه نتیجه آشکار تعرفه‌های ترجیحی است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: مزیت تعیین تعرفه ترجیحی واردات کالا به کشور ترکیه تسهیل شرایط صادرات و ارزآوری برای ایران را به همراه دارد.

چندی پیش خبر از امضای احتمالی تفاهم‌نامه تجارت ترجیحی در۳۰ کالای جدید میان ایران و ترکیه منتشر شده اما لیست کالاهای وارداتی هنوز نهایی نشده و اطلاعات رسمی در این ارتباط بیرون نیامده است، البته شنیده‌ها حاکی از این است که ایران قصد گنجاندن کالاهای صنعتی به ویژه در بخش فولاد را در لیست دارد.