معاون برنامهریزی و اقتصاد حمل و نقل شرکت راهآهن گفت: با توجه به فضای ایجاد شده در حوزه گردشگری و نیز امنیت پایدار ایران در منطقه، بسیاری از کشورهای اروپایی، ایران را برای سفرهای ریلی و گردشگری توصیه میکنند. به گزارش ایرنا، سعیدرسولی در آیین معارفه رییس هماهنگی امور مناطق راهآهن کشور در یزد، اظهارکرد: […]
معاون برنامهریزی و اقتصاد حمل و نقل شرکت راهآهن گفت: با توجه به فضای ایجاد شده در حوزه گردشگری و نیز امنیت پایدار ایران در منطقه، بسیاری از کشورهای اروپایی، ایران را برای سفرهای ریلی و گردشگری توصیه میکنند.
به گزارش ایرنا، سعیدرسولی در آیین معارفه رییس هماهنگی امور مناطق راهآهن کشور در یزد، اظهارکرد: از زمان آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید تاکنون ۲۳ قطار گردشگری خارجی وارد کشور شده است.
به گفته وی اکنون ایران به لحاظ ترانزیت بار و گردشگری از کشورهای امن منطقه و جهان در این حوزه به شمار میرود، امسال نودمین سال تأسیس راهآهن سراسری ایران است و تلاش میشود کشور به جایگاه واقعی خود در این حوزه دست یابد.
عضو هیأت مدیره راهآهن در ادامه با اشاره به ایجاد مرکز هماهنگی امور مناطق راهآهن در یزد، افزود: ۷۰ تا ۷۵ درصد بار کشور از مسیر راهآهن یزد جابهجا میشود که ۴۰ تا ۴۵درصد آن متعلق به این استان است.
رسولی توضیح داد که مقرر شد، برای ایجاد هماهنگی میان مراکز و ماهیت کار خطآهن که شبکه پیوستهای است با تدبیر مدیرعامل راهآهن جایگاهی سازمانی ایجاد شود.
معاون برنامهریزی و اقتصاد حمل و نقل شرکت راهآهن در مورد دلایل انتخاب یزد به عنوان مرکز هماهنگی امور مناطق راهآهن، اضافهکرد: این استان در مرکز ثقل و پیونددهنده کریدور جنوب به شمال و شرق به غرب کشور قرار دارد، طوری که بیش از نیمی از بار کشور از مبدأ استان جابهجا میشود.
عضو هیأت مدیره راهآهن ادامهداد: قرار شد که با ایجاد مرکز یادشده وابستگی به ستاد مرکزی کمتر و با خلاقیت و بر مبنای تکلیف قانونی سهم ۳۰ درصد حمل بار که الان ۱۰ درصد و مسافر ۲۰ درصد است، تحقق یابد.
رسولی، لازمه تحقق این الزامات را تدبیر و ارتقای امکانات دانست و یادآورشد: از سال ۹۳ شاهد ارتقای واگذاری اختیارات به استانها در بخشهای برنامهریزی و بودجه در کشور هستیم.
این مسؤول راهآهن جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد که با ایجاد مرکز هماهنگی
امور مناطق، حوزه عملکرد اختیارات استانها بیشتر شود تا با کسب رضایت نسبی مردم و رویکرد مدیران به سمت این نوع حمل و نقل، دیدگاهها ارتقا یابد.
وی گفت: با توجه به حمایت مقاممعظمرهبری در دیدارهای حضوری و توصیههای معظمله در اجرای طرح سیاستهای اقتصاد مقاومتی و برنامه ششم توسعه و نیز کمک دولت و مجلس از حمل و نقل ریلی، روزهای خوبی برای راهآهن پیش روست.
معاون برنامهریزی و اقتصاد راهآهن بیانکرد: همچنین قوانین بسیار خوبی در باره حمل و نقل ریلی به تصویب رسید که بخشی از آن احکام بالفعل نشده است و اگر این موارد اجرایی شود، علاوه بر حوزه حمل و نقل، در بخش عواید کارکنان نیز تحول خوبی ایجاد خواهد شد.
عضو هیأت مدیره راهآهن ایران در آیین یادشده، سیدمصطفیداودی را که پیشتر معاون سیر و حرکت راهآهن و مدیرکل راهآهن یزد بود، به عنوان نخستین رییس مرکز هماهنگی امور مناطق راهآهن کشور معرفی کرد.
راهآهن یزد با سهم حدود ۴۰ درصد حمل و نقل بار ایران در ۱۶سال گذشته در جایگاه نخست ملی قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.