خاصیت «پیاز ایرانی» در مقابله با بیماری سل

خاصیت «پیاز ایرانی» در مقابله با بیماری سل انواع پیاز دارای خواص متعددی برای سلامت هستند که در مطالعات قبلی به اثبات رسیده‌اند. به گزارش مهر، مطالعه کنونی نشان داده است که نوع خاصی از پیاز ممکن است برای مقابله با مقاومت ویتامینی در موارد بیماری سل مؤثر باشد. محققان دانشگاه کالج لندن دریافتند ویژگی‌های […]

خاصیت «پیاز ایرانی» در مقابله با بیماری سل

انواع پیاز دارای خواص متعددی برای سلامت هستند که در مطالعات قبلی به اثبات رسیده‌اند.

به گزارش مهر، مطالعه کنونی نشان داده است که نوع خاصی از پیاز ممکن است برای مقابله با مقاومت ویتامینی در موارد بیماری سل مؤثر باشد.

محققان دانشگاه کالج لندن دریافتند ویژگی‌های آنتی باکتریایی به دست آمده از پیاز ایرانی موسوم به «شالت» می‌تواند تأثیرات درمان ویتامینی فعلی را افزایش دهد.

زمانی که فردی مبتلا به عفونت باکتریایی می‌شود، معمولاً برایش ویتامین تجویز می‌شود.

درمورد بیماری سل، معمولاً ۴ نوع ویتامین از جمله ایزونیازید و ریفامپیسین تجویز می‌شوند؛ اما پاتوژن‌های موجود در عفونت‌های باکتریایی به داروهای ویتامین مقاوم می‌شوند.

بدین معنا که دارو توانایی‌‌اش را در کنترل مؤثر یا نابودی باکتری‌های مضر از دست داده و آزاد رشد کرده و به بیمار آسیب‌های بیش‌تری می‌رساند.

تیم تحقیق در این مطالعه عصاره پیاز ایرانی که جزو ثابت آشپزی در ایران است را بررسی کرده و تأثیرات آنتی باکتریایی آن را آزمایش کردند.

محققان به منظور فهم بهتر و بهینه‌سازی پتانسیل آنتی باکتریایی آنها، ترکیبات شیمیایی موجود در این گیاهان را به صورت مصنوعی تولید کردند.

آن‌‌‌‌ها دریافتند این ترکیبات شیمیایی تا بیش از ۹۹٫۹ درصد مانع از رشد سلول‌های بیماری سل شدند.

 

به گفته محققان، این ترکیبات می‌تواند برای تولید داروی جدید مقابله با بیماری سل به‌کار گرفته شوند.