تأخیر در پرداخت مطالبات سازندگان تجهیزات نفت نماینده سازندگان تجهیزات صنعت نفت گفت: برای ارتقای کیفی محصولات خود در حال برنامهریزی برای برگزاری کارگاههای آموزشی با همراهی کمپانیهای بزرگ نفتی همانند استات اویل، شل، توتال و… هستیم. به گزارش مهر، رضاخیامیان، نماینده سازندگان تجهیزات صنعت نفت در بخش خصوصی از جلسه وزارت نفت با تمام […]
تأخیر در پرداخت مطالبات سازندگان تجهیزات نفت
نماینده سازندگان تجهیزات صنعت نفت گفت: برای ارتقای کیفی محصولات خود در حال برنامهریزی برای برگزاری کارگاههای آموزشی با همراهی کمپانیهای بزرگ نفتی همانند استات اویل، شل، توتال و… هستیم.
به گزارش مهر، رضاخیامیان، نماینده سازندگان تجهیزات صنعت نفت در بخش خصوصی از جلسه وزارت نفت با تمام فعالان و پیمانکاران بخش خصوصی به منظور بررسی میزان مطالبات آنها خبر داد و گفت: طی این جلسه که به دستور وزیر نفت برای بررسی میزان مطالبات پیمانکاران و بخش خصوصی از این وزارتخانه تشکیل شده بود؛ مقرر شد که این بخش فهرست دقیق را طی یک هفته تهیه کرده و به وزارت نفت تحویل دهند تا براساس اولویتبندی مطالبات آنها تا پایان بهمن پرداخت شود.
وی ادامهداد: وزارت نفت تجهیزات ممتاز سازندگان داخلی را براساس نیاز خود خریداری میکند، اما در پرداخت مطالبات تأخیر دارد. اغلب تجهیزاتی که از بخش داخلی خریداری میشود شامل شیرآلات، مبدلهای حرارتی و در صنعت گاز تمام کنتورهای گاز میشود. بهطورکلی اولویت تأمین تجهیزات از سوی بخش داخلی متوجه قرارداد توتال در فاز۱۱ پارسجنوبی است که پس از تعیین تکلیف دقیق سفارشات نیز مشخص میشود.
خیامیان با اشاره به اینکه لولههای ریفورمیت مورد نیاز پالایشگاهها توسط بخش داخلی که با شرکتی فرانسوی همکاری میکند تأمین میشود، افزود: تفاهمنامههای متفاوتی برای مشارکت با شرکتهای خارجی از جمله شرکتهای ایتالیایی در ساخت شیرآلات امضا کردیم تا به این ترتیب با انتقال فناوری به داخل کشور کیفیت محصولات داخلی ارتقا یابد.
این نماینده سازندگان تجهیزات صنعت نفت در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با وجود اینکه همچنان سایه تحریمها بر بخشهای مختلف اقتصاد کشور به ویژه بخش انتقال فناوری احساس میشود، آیا راهکاری برای ارتقای استانداردهای تولید تجهیزات نفتی وجود دارد، توضیحداد: برای ارتقای کیفی محصولات خود هیچ راهی جز ورود به بازارهای معتبر جهانی وجود ندارد. باید وارد بازارهای صادراتی شویم. با توجه به اینکه صنعت نفت کشور سالها در تحریم به سر میبرد، استانداردهای تولید تجهیزات آن به روزرسانی نشده است. به همین منظور در حال برنامهریزی برای برگزاری کارگاههای آموزشی با همراهی کمپانیهای بزرگ نفتی همانند استاتاویل، شل، توتال و… هستیم تا با استفاده از دانش مشاورهای آنها استانداردهای تجهیزات تولیدی را ارتقا دهیم. به این ترتیب تجهیزات تولید ایران میتوانند وارد وندورلیست این کمپانیهای بینالمللی شوند.
به گفته وی، هر کدام از کمپانیهای بزرگ نفتی استانداردهای تعریف شده خود را دارند که وندورلیستشان نیز مطابق این استانداردها تعریف میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.