گریم‌خور‌ترین بازیگر تاریخ سینمای ایران

گریم‌خور‌ترین بازیگر تاریخ سینمای ایران ابوالحسن‌داودی با بیان این‌که اکبرعبدی بازیگری با ویژگی‌ خاص در تاریخ سینمای ایران است، ابراز امیدواری کرد که باز هم فرصتی برای همکاری با او در یک فیلم سینمایی داشته باشد. به گزارش ایسنا، در آیین افتتاحیه سی‌وششمین جشنواره فیلم فجر قرار است از اکبرعبدی به پاس سال‌ها بازیگری و […]

گریم‌خور‌ترین بازیگر تاریخ سینمای ایران

ابوالحسن‌داودی با بیان این‌که اکبرعبدی بازیگری با ویژگی‌ خاص در تاریخ سینمای ایران است، ابراز امیدواری کرد که باز هم فرصتی برای همکاری با او در یک فیلم سینمایی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، در آیین افتتاحیه سی‌وششمین جشنواره فیلم فجر قرار است از اکبرعبدی به پاس سال‌ها بازیگری و حضور در سینمای ایران تقدیر شود و از آنجا که ابوالحسن‌داودی در دو فیلم‌ «نان، عشق و موتور ۱۰۰۰» و «سفر جادویی» با این بازیگر همکاری داشته گپ کوتاهی با او درباره این بازیگر قدیمی سینما داشتیم.

کارگردان فیلم‌های «زادبوم»، «رخ دیوانه» و «مرد بارانی» درباره اکبرعبدی می‌گوید: واقعیت این است که اکبرعبدی یکی از چهره‌های سینمای ایران است که هم استعداد بسیار خوبی داشته و دارد و همچنین توانسته اجراهای خاص و تیپ‌های متفاوتی را در کارنامه‌اش ثبت کند.

داودی گفت: عبدی یک ظرفیت تقریباً استثنایی دارد چون یکی از گریم‌خور‌ترین چهره‌های تاریخ سینمای ایران است و به راحتی می‌تواند گریم‌های مختلفی داشته باشد تا نقش‌های متفاوت را با فیزیکی که برایش ساخته می‌شود، ایفا کند.

او ادامه‌می‌دهد: من دو تجربه همکاری در دو دوره زمانی مختلف با اکبرعبدی داشتم و او جزو بازیگرانی است که اوج و فرود زیادی در کارش داشته است اما جالب است که هنوز هم فعالیت دارد و امیدوارم همیشه در اوج بماند.

 

داودی همچنین با اشاره به این‌که همکاری با عبدی همیشه برایش جذاب بوده است، می‌گوید: در آن دو فیلم، او دو نقش بسیار سخت را بازی کرد؛ نقش همزمان یک بچه و پدرش در «سفر جادویی» که هر دو را به خوبی ایفا کرد و یکی هم نقش بازرگان ترک‌زبان در فیلم «نان، عشق، موتور۱۰۰۰» که آن را هم خیلی خوب بازی کرد. نکته قابل توجه در آنها هم جنس متفاوت بازی بود، چون همان اندازه که در «سفر جادویی» باید نقش‌اش به فضای کودکی می‌خورد، به همان اندازه هم باید در فیلم «نان، عشق، موتور۱۰۰۰» نقشی جدی را ایفا می‌کرد تا رابطه بهتری با تماشاگر برقرار شود یعنی آنچه در «نان، عشق، موتور۱۰۰۰» رخ داد این بود که اکبرعبدی یکی از جدی‌‌ترین نقش‌‌ها را ایفا کرد و همین جدیت او باعث تشدید کمدی شد.