احتمال لغو مزایده خدمات سراسری LTE ثابت!

کنسرسیوم برنده، پولی برای پرداخت ندارد! احتمال لغو مزایده خدمات سراسری LTE ثابت! مدیرعامل شرکت انتقال داده‌های آسیاتک از احتمال لغو مزایده ارایه سرویس LTE ثابت خبر داد. محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل شرکت انتقال داده‌های آسیاتک در گفت‌و‌گو با ایلنا درباره آخرین وضعیت مزایده اپراتور LTE ثابت کشور گفت: شرکت حلماگستر خاورمیانه در مزایده اپراتور LTE […]

کنسرسیوم برنده، پولی برای پرداخت ندارد!

احتمال لغو مزایده خدمات سراسری LTE ثابت!

مدیرعامل شرکت انتقال داده‌های آسیاتک از احتمال لغو مزایده ارایه سرویس LTE ثابت خبر داد.

محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل شرکت انتقال داده‌های آسیاتک در گفت‌و‌گو با ایلنا درباره آخرین وضعیت مزایده اپراتور LTE ثابت کشور گفت: شرکت حلماگستر خاورمیانه در مزایده اپراتور LTE ثابت کشور قرار بود تا مبلغی را به منظور دریافت پروانه فعالیت پرداخت کند و شرکت‌های FCP از حضورشان تخفیف بگیرند، در حقیقت شرکت‌های FCP از تخفیف سهامدار می‌شدند که شرکت حلماگستر این مسأله را نیز درست انجام نداده است.

مدیرعامل شرکت انتقال داده‌های آسیاتک درباره نامه ارسالی به وزیر ارتباطات گفت: شرکت‌های FCP پولی پرداخت نکردند و نباید هزینه‌ای را پرداخت کنند؛ در واقع به دلیل همین مسأله بود که به وزیر ارتباطات نامه نوشته و درخواست شد تا این مشکل سریع‌تر رفع شود.

وی تأکید کرد: شرکت حلماگستر خاورمیانه برای مزایده اپراتور LTE ثابت کشور آنقدر قیمت را بالا تعریف کرد که از حضور ما بتواند تخفیف بگیرد و ما نیز به دلیل تخفیفی که می‌توانست دریافت کند، امضا کردیم.

یوسفی‌زاده با اشاره به درخواست شرکت حلماگستر خاورمیانه برای مهلت دو هفته‌ای و پرداخت ۶۰ میلیارد تومان مابقی پول اظهار داشت: حلماگستر پولی برای پرداخت ندارد که اگر پولی داشت در دو سال اخیر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را سر کار نمی‌گذاشت و هزینه را تمام و کمال پرداخت می‌کرد. در حال حاضر این احتمال وجود دارد که مزایده ارایه سرویس LTE ثابت لغو شود.

لازم به ذکر است؛ ضبط ضمانت‌نامه ۱۹ میلیارد تومانی از سوی رگولاتوری به دلیل تأخیر در پرداخت بخش دوم از هزینه ۱۰۰ میلیارد تومانی صدور پروانه این سرویس بوده که تاکنون ۴۰ میلیارد تومان پرداخت شده و شرکت حلماگستر خاورمیانه که پروانه فعالیت به نام آن صادر شده است، در نامه‌ای درخواست دو هفته فرصت کرده تا مابقی پول را بپردازد.

 

گفتنی است؛ مدیران ۱۱ شرکت FCP در نامه‌ای به محمدجوادآذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درخواست رفع مشکل ابطال قرارداد از سوی سازمان تنظیم مقررات را داشتند.