«قارچ صدفی» کاهش‌دهنده کلسترول خون

«قارچ صدفی» کاهش‌دهنده کلسترول خون  گروه محیط‌زیست- این نوع قارچ در اغلب قسمت‌های دنیا رشد می‌کند به استثنای آمریکای‌شمالی در شمال غرب اقیانوس آرام. قارچ صدفی جزو معدود قارچ‌هایی است که به عنوان قارچ گوشتخوار شناخته می‌شود. خواص دارویی: ۱- مطالعات نشان داده‌اند که مصرف قارچ صدفی می‌تواند کلسترول خون را کاهش دهد. ۲- عصاره […]

«قارچ صدفی» کاهش‌دهنده کلسترول خون

 گروه محیط‌زیست- این نوع قارچ در اغلب قسمت‌های دنیا رشد می‌کند به استثنای آمریکای‌شمالی در شمال غرب اقیانوس آرام. قارچ صدفی جزو معدود قارچ‌هایی است که به عنوان قارچ گوشتخوار شناخته می‌شود.

خواص دارویی:

۱- مطالعات نشان داده‌اند که مصرف قارچ صدفی می‌تواند کلسترول خون را کاهش دهد.

۲- عصاره به دست آمده از قارچ صدفی صورتی می‌تواند تکثیر سلول‌های سرطانی را متوقف کند

۳- عصاره به دست آمده از قارچ صدفی رقم king می‌تواند سبب تحریک دستگاه ایمنی شود.

۴- مصرف این قارچ برای افرادی که می‌خواهند مصرف تنباکو را ترک کنند، مفید است.

۵- قارچ صدفی برای مقابله با ویروس هپاتیت C نیز مفید دانسته شده است. قارچ صدفی غنی از ترکیباتی مانند روی، پتاسیم، آهن، کلسیم، فسفر و ویتامینهایی مانندD، B1، B2، اسیدفولیک و نیاسین است.

 قارچ صدفی دارای ماده‌ای  به نام آنتی‌اکسیدانت است. این ماده می‌تواند از سلول‌ها محافظت کرده و سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.

هشدار:

 

قارچ صدفی مقادیر کمی arabitol که نوعی قند الکلی است، دارد و به همین دلیل، می‌تواند در برخی افراد سبب اختلالات معده و روده شود.