رییس اتحادیه طاقهفروشان پارچه واردات چوب لای چرخ تولید میگذارد قدیمینژاد گفت: واردات پوشاک خارجی با قیمتهای اندک موجب شده تا تولیدکنندگان پوشاک، رغبتی برای خرید پارچه و تولید آن نداشته باشند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امیرقدیمینژاد رییس اتحادیه بنکداران و طاقهفروشان پارچه در خصوص وضعیت بازار عرضهکنندگان این صنف اظهار کرد: شدت کسادی […]
رییس اتحادیه طاقهفروشان پارچه
واردات چوب لای چرخ تولید میگذارد
قدیمینژاد گفت: واردات پوشاک خارجی با قیمتهای اندک موجب شده تا تولیدکنندگان پوشاک، رغبتی برای خرید پارچه و تولید آن نداشته باشند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امیرقدیمینژاد رییس اتحادیه بنکداران و طاقهفروشان پارچه در خصوص وضعیت بازار عرضهکنندگان این صنف اظهار کرد: شدت کسادی بازار به میزانی افزایش پیدا کرده که مسیر حرکت این صنف به سمت ورشکستگی در حال پیشروی است. در حال حاضر گردش مالی افراد به کمترین میزان ممکن رسیده و این روزها بنکداران بیشتر در حال شمارش چکهای برگشتی هستند.
وی بیان کرد: ورود بیرویه پوشاک خارجی به نام برند با قیمتهای اندک موجب شد تا تولیدکنندگان پوشاک، رغبتی برای خرید پارچه و تولید نداشته باشند.
رییس اتحادیه بنکداران و طاقهفروشان پارچه افزود: بالا بودن نرخ ۱۰ تا ۲۰ درصدی مواد اولیه در کشور در مقایسه با دیگر مناطق دنیا و سود ۱۸ درصدی تسهیلات بانکی از عوامل تأثیرگذار و علت ایجاد تورم در بازار بوده است.
قدیمینژاد بیان کرد: حدود ۷هزار واحد صنفی عضو اتحادیه بودند که در حال حاضر این تعداد به ۴ هزار واحد صنفی رسیده است، که البته این تعداد باقیمانده، در حالت نیمه تعطیلی قرار دارند.
به گفته وی؛ بخش زیادی از تولیدکنندگان پارچه تعطیل شده است و بخش دیگر نیز با ۳۰ درصد ظرفیت خود، فعالیت میکنند.
این عضو اتاق اصناف با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد نظام تولید به تسهیلات بانکی وابسته است، ادامه داد: وقتی بانکها سودهای سنگینی از تولیدکنندگان مطالبه میکنند، توانی برای فعالیت افراد باقی نمیماند و همین امر باعث حذف بخش زیادی از تولیدکنندگان از چرخه تولید شده است. در حالی که نرخ سود تسهیلات در چین، انگلیس، ترکیه و دیگر کشورها کمتر از یک درصد است.
رییس اتحادیه طاقهفروشان پارچه با بیان اینکه قاچاق بیرویه صنعت نساجی را با مشکل جدی مواجه کرده است، یادآور شد: مسؤولان ذیربط با کاهش تعرفه واردات پوشاک، شرایط را برای واردکنندگان مطلوب کردند و این امر موجب شد که واردات؛ این بار به صورت قانونی صنعت نساجی را تضعیف کند.
قدیمینژاد در خاتمه در توضیح تجمیع تولیدکنندگان در شهرکهای صنعتی برای تولید پوشاک، گفت: بالا بودن نرخ تولید و واردات بیرویه تأثیر این طرح را به میزان قابلتوجهی کاهش داده است، بنابراین باید برنامهریزی جدی درباره جلوگیری از واردات بیرویه پوشاک و پایین آوردن هزینه تولید در دستور کار خود قرار دهیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.