تناقض آماری در توسعه سبد انرژیهای نو! عضو شورایعالی محیط زیست گفت: در برنامه پنجم توسعه موفقیتی در حوزه انرژی تجدیدپذیر و نیروگاههای بادی حاصل نشد. در برنامه ششم توسعه نیز در محلی نوشته شده ۵۰۰۰ مگاوات و در جای دیگر گفته شده ۷۰۰۰ مگاوات ظرفیت تجدیدپذیر باید ایجاد شود. به گزارش انرژی امروز، مجیدعباسپور […]
تناقض آماری در توسعه سبد انرژیهای نو!
عضو شورایعالی محیط زیست گفت: در برنامه پنجم توسعه موفقیتی در حوزه انرژی تجدیدپذیر و نیروگاههای بادی حاصل نشد. در برنامه ششم توسعه نیز در محلی نوشته شده ۵۰۰۰ مگاوات و در جای دیگر گفته شده ۷۰۰۰ مگاوات ظرفیت تجدیدپذیر باید ایجاد شود.
به گزارش انرژی امروز، مجیدعباسپور با اشاره به اینکه «ظرفیت تولید برق آلمان ۱۵۰ هزار مگاوات است که ۴۰ درصد آن ظرفیت تجدیدپذیر است»، گفت: پتانسیل بسیار خوبی در کشور از لحاظ انرژی خورشیدی داریم.
وی همچنین از ناپایداری سیاستهای انرژی در ایران انتقاد و به عنوان مثال به تغییرات قیمت خرید برق تجدیدپذیر اشاره کرد.
عباسپور تصریح کرد: ملاحظات سیاسی از تصمیمگیریهای منطقی جلوگیری میکند. مانند قیمت بنزین که از افزایش آن اجتناب میکنند. در حوزه برق هم به همین صورت است و توان خرید ۳۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر است و با برنامه ایجاد ۱۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر تناقض دارد.
ولی با اشاره به طرح دایره پایداری گفت: وقتی سهم انرژی تجدیدپذیر ۰٫۱ درصد در سبد انرژی است، فاجعه محسوب میشود. این توسعه نیم بند ناپایدار در درازمدت به ضرر کشور است.
محمد حسن پنجه شاهی، کارشناس حوزه انرژی، نیز با اشاره به پتانسیل افزایش راندمان در کشور گفت: افزایش راندمان ۴۰ درصد شرایط را بهبود میبخشد. در ایران حدود ۲۷ درصد انرژی در بخش صنعت مصرف میشود.
پنجه شاهی گفت: بالابردن حاشیه سود نیروگاه تنها با افزایش قیمت اتفاق نمیافتد بلکه افزایش راندمان میلیونها دلار صرفهجویی را به دنبال دارد. از سوی دیگر، با وجود افزایش راندمان، مقدار CO2 را نیز کاهش مییابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.