رییس هیأت مدیره مجمع تشکلهای دانشبنیان ایران گفت: با الگویی که در ایران در زمینه ارایه تسهیلات ارایهشده، در آینده نزدیک با موج نخبگان بدهکار مواجه میشویم. به گزارش تسنیم، افشین کلاهی در سمینار نقش نوآوری و خلاقیت در اقتصاد مقاومتی با بیان مدلهای IT در دنیا متفاوت شده است اما ما هنوز […]
رییس هیأت مدیره مجمع تشکلهای دانشبنیان ایران گفت: با الگویی که در ایران در زمینه ارایه تسهیلات ارایهشده، در آینده نزدیک با موج نخبگان بدهکار مواجه میشویم.
به گزارش تسنیم، افشین کلاهی در سمینار نقش نوآوری و خلاقیت در اقتصاد مقاومتی با بیان مدلهای IT در دنیا متفاوت شده است اما ما هنوز دنبال سود بیشتر از محل فروش محصول هستیم، اظهارکرد: بزرگترین خدماتدهندگان موبایلی در دنیا، شبکه ارتباطی ندارند؛ محبوبترین رسانههای اجتماعی، محتوا تولید نمیکنند؛ بزرگترین برندهای گوشی موبایل، دیگر تولید چندانی ندارند.
وی عنوان کرد: باید از کسبوکارهای دیگر در جهت خلق ایده الگوگیری کنیم؛ برخی فکر میکنند خلاقیت باید صرفاً منجر به تولید خدمتی شود که قبلاً وجود نداشته است.
رییس هیأت مدیره مجمع تشکلهای دانشبنیان ایران با بیان اینکه مدتها نمیتوانستم درک کنم درآمدزایی گوگل و فیسبوک که سرویس رایگان به ما میدهند از چه طریقی است، ابراز کرد: باید به دنبال راههای کسبوکاری جدید باشیم و از چرخه سرمایهگذاری استارتآپها تبعیت کنیم.
او درباره نحوه سرمایهگذاریها در یک استارتآپ گفت: معمولاً سرمایهگذاریها در دو وجهه فرشتگان و ریسکپذیر است. فرشتگان سرمایهگذار در واقع اقوام و وابستگان هستند که حاضرند پولی در اختیار کسبوکار قرار دهند و کمی که بزرگ شد، پای سرمایهگذاران ریسکپذیر به میدان باز میشود.
وی اظهار کرد: در ایران فرشتگان سرمایهگذار نداریم و سرمایهگذاریهای ریسکپذیر هم به اندازهای نیست که در دنیا داریم؛ بهخاطر همین موضوع دولت به سمت مطرح کردن بحث شرکتهای دانشبنیان و وضع قوانین خاص برای آنها رفت. در واقع سعی کرد با صندوق نوآوری و شکوفایی و تعریف معافیتهای مالیاتی خاص به سمت حمایت از این رده اشتغال برود.
کلاهی با بیان اینکه آمریکا در ۳ ماهه چهارم ۲۰۱۱ در قالب سرمایهگذاری مخاطرهآمیز، ۲۹٫۱ میلیارد دلار را به بالغ بر ۳۷۰۰ استارتآپ اختصاص داد، ابراز کرد: باید دانست که بیش از ۵۰ درصد استارتآپها بعد از استارت زدن با شکست مواجه میشوند اما نگاهی که در خارج به سرمایهگذاریهای مخاطرهآمیز است، فرق میکند. آنها میگویند به فرض هم که ۵۰ درصد استارتآپها با شکست مواجه شوند اما از کنار یک موفقیت میتوان به سود و بازگشت سرمایه رسید.
وی تصریح کرد: با الگویی که در ایران در زمینه ارایه تسهیلات ارایهشده، در آینده نزدیک با موج نخبگان بدهکار مواجه میشویم که کارشان با موفقیت مواجه نشده است اما باید بازپرداخت تسهیلاتشان را داشته باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.