محسن هاشمی رفسنجانی صدای مردم را قبل از آنکه دیر شود، بشنویم رییس شورای شهر تهران گفت: باید معترف بود در ۶ماه سپری شده از دوره مسؤولیت شهردارمنتخب، انتظار عمومی از تحول در مدیریت شهری برآورده نشده است. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محسنهاشمی در چهل و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهارکرد: در […]
محسن هاشمی رفسنجانی
صدای مردم را قبل از آنکه دیر شود، بشنویم
رییس شورای شهر تهران گفت: باید معترف بود در ۶ماه سپری شده از دوره مسؤولیت شهردارمنتخب، انتظار عمومی از تحول در مدیریت شهری برآورده نشده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محسنهاشمی در چهل و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهارکرد: در ایام دهه فجر قرار داریم. همچنین امروز سالروز صدور حکم ریاست دولت موقت از سوی امامخمینی(ره) برای مهندس بازرگان است که این حکم توسط آیتا…هاشمیرفسنجانی در حضور امام قرائت شد و شاید بیمناسبت نباشد.
وی با اشاره به شرایط فعلی جامعه و اعتراضات و دیدگاههای مطرح شده در رابطه با بازخوانی تاریخ و نقد انقلاب اسلامی، گفت: انقلاب مردم ایران در بهمن ۵۷، یک گام تکاملی در راستای تلاشهای آنان در طول سده اخیر محسوب میشد، انقلاب مشروطه و نهضت ملی شدن صنعت نفت دو جنبش اجتماعی فراگیر دیگری بود که پیش از این ناکام شده بود و شاید اگر تجربه تلخ این دو گام ناکام نبود، میزان مصمم بودن مردم نسبت به سرنگونی نظام پهلوی متفاوت بود.
رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک تجربه تاریخی بود، گفت: تجربهای که مانند سایر تجربههای یک ملت، توأم با سعی و خطا، دستاوردها و هزینهها، موفقیتها و شکستها، افتخارات و تأسفها، لبخندها و اشکها، تصمیمات درست و اقدامات اشتباه و خرسندیها و حسرتهاست. اگر امروز با آگاهی و تجربه بتوانیم به سال ۱۳۵۷ باز گردیم قطعاً بهگونهای دیگر و با عملکرد بهتری آن شرایط را سپری میکنیم اما افسوس که زمان به عقب بازنمیگردد و تجربیات گذشته میتواند نشانگر آینده باشد.
به گفته هاشمی، باقی ماندن در تاریخ و حسرت خوردن برای گذشته، دردی را از امروز ما دوا نمیکند؛ اگر از دادن تاوان اشتباهاتمان در گذشته ناراحت هستیم، در عملکرد امروز خود دقت کنیم تا آن اشتباهات تکرار نشود. از سفر کارتر، رییسجمهور وقت آمریکا به تهران در کریسمس سال ۱۹۷۸ تا سقوط نظام پهلوی تنها یک سال سپری شد و زمانی که رییسجمهور ایالات متحده ایران را جزیره ثبات خاورمیانه میخواند، کسی تصور نمیکرد این ثبات دستخوش دگرگونی بیسابقهای شود که نه تنها ایران بلکه منطقه و جهان را دچار تحول و تلاطم کند.
وی تصریحکرد: اکنون ما وارث این تجربه گرانسنگ و پرهزینه هستیم، شرط عقل آن است که نقاط قوت و مثبت این تجربه را حفظ و تثبیت کنیم و نقاط ضعف و اشتباهات آن را مایه عبرت و تجربه قرار دهیم، امروز نیز مانند گذشته صدای نارضایتی و اعتراض مردم را که با مشکلات شدید معیشتی و مطالبات پاسخ داده نشده اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را میشنویم.
رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه انتظارات مردم از جمهوری اسلامی و انقلابی که با هزینههای فراوان و تقدیم صدها هزار شهید به ثمر نشسته و حفظ شده است، با عملکرد فعلی ۳ قوه و سایر دستگاهها و نهادهای مسؤول فاصله و شکاف عمیقی دارد، گفت: به جای اینکه یکدیگر را متهم کرده و اعتراضات مردم و مشکلات و نارضایتی آنان را همانند سایر مسایل به موضوع مناقشه سیاسی تبدیل کنیم، بهتر است آن را بشنویم و هر شخص، گروه یا دستگاه و نهادی، قصور و تقصیر خود را در رقم زدن وضع موجود بپذیرد.
هاشمی افزود: تزریق ناامیدی و تنش به جامعه، نه تنها دوای درد آن نیست بلکه به جای آنکه مرهم و مسکنی بر این زخم عمیق و کهنه باشد، نمک پاشیدن بر آن است.
وی اظهارکرد: اکنون دهه چهارم انقلاب به پایان رسیده است، انتظار مردم از ما مسؤولان، پرهیز از برگزاری جشنها و مراسمهای پرهزینه و تشریفاتی و بازگشت به شعارها و روحیات ابتدای انقلاب است که پیوند عمیقی میان مردم و مسؤولان وجود داشت.
رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه باید صدای مردم را بشنویم، قبل از آنکه برای شنیدن دیر شده باشد و اینگونه اقدامات دیگر اثرگذار نباشد، اصلاح و خدمت صادقانه و خالصانه را شتاب ببخشیم، گفت: امروز همه حوزههای عمومی با نارضایتی مردم مواجه است، از شرایط اقتصادی و بیثباتی قیمت ارز تا وضعیت قضایی، عملکرد قوه مقننه و نهادهای فرهنگی و اجتماعی. در این زمینه حوزه مدیریت شهری نیز خالی از اشکال و ضعف نیست و باید معترف بود در ۶ ماه سپری شده از دوره مسؤولیت شورای پنجم و شهردار منتخب آن، انتظار عمومی از تحول در مدیریت شهری برآورده نشده است و آنگونه که باید مدیریت شهری در انجام وظایف خود فعال عمل نکرده است.
هاشمی در پایان ابراز امیدواریکرد: سی و نهمین دهه فجر متفاوت و مؤثرتر از سالهای قبل سپری شود و اگر ورود به سن ۴۰ سالگی برای انسان، باید همراه با اوج عقلانیت و پختگی فرد باشد، برای انقلاب نیز ورود به سن ۴۰ سالگی بتواند پویایی، بالندگی، نقدپذیری و عقلانیت بیشتری از گذشته را به همراه بیاورد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.