قارچ «ری‌شی» با خواص درمان سرطان

قارچ «ری‌شی» با خواص درمان سرطان گروه محیط‌زیست- قارچ ری شی دارای کلاهی کلیه‌ای شکل است که اسپورهای آن به جای تیغه‌ها درون منافذی در زیر کلاهک قرار دارند. خواص درمانی: ۱- از این نوع قارچ برای تقویت سیستم ایمنی، درمان عفونت‌های ویروسی مانند آنفولانزا و اختلالات ریوی مانند آسم و برونشیت استفاده می‌شود. ۲- […]

قارچ «ری‌شی» با خواص درمان سرطان

گروه محیط‌زیست- قارچ ری شی دارای کلاهی کلیه‌ای شکل است که اسپورهای آن به جای تیغه‌ها درون منافذی در زیر کلاهک قرار دارند.

خواص درمانی:

۱- از این نوع قارچ برای تقویت سیستم ایمنی، درمان عفونت‌های ویروسی مانند آنفولانزا و اختلالات ریوی مانند آسم و برونشیت استفاده می‌شود.

۲- این نوع قارچ در درمان بیماری‌های قلبی و اختلالاتی مانند فشار خون بالا، کلسترول بالا، بیماری‌های کلیوی و کبدی توصیه می‌شود.

۳- در برخی منابع عنوان شده است که این قارچ در درمان ناراحتی‌های ناشی از افزایش ارتفاع، بی‌خوابی، زخم معده، مسمومیت، تبخال‌های دردناک و خستگی نیز کاربرد دارد.

۴- در برخی منابع عنوان شده است که به دلیل خاصیت ضدویروسی این قارچ، می‌توان از آن در درمان ایدز بهره برد.

۵- در طب سنتی چین از پودر به دست آمده از قارچ ری شی برای درمان سرطان استفاده می‌شود.

۶- در مطالعه‌ای نیز نشان داده شد که این قارچ می‌تواند با بازداری از فعالیت برخی هورمون‌‌‌ها و همچنین، جلوگیری از جابه‌جا شدن سلول‌‌‌ها مانع از تشکیل و یا گسترش سرطان در بدن شود.

۷- در این مطالعه نتیجه گرفته شد که این قارچ جایگزین مناسبی برای داروهای درمانی سرطان به خصوص سرطان سینه و پروستات است.

هشدار:

 

 برخی از عوارض جانبی مصرف بیش از حد این قارچ عبارتند از: خشکی دهان، گلو، مخاط بینی که با خارش همراه است، دل درد، خونریزی بینی و مدفوع خونی. از این قارچ نوشیدنی‌هایی تهیه شده است که مصرف آنها می‌تواند سبب خارش و تحریک پوستی شود. استنشاق اسپورهای قارچ ری شی علایم آلرژی را در پی دارد. درباره مصرف این قارچ در دوران بارداری و شیردهی مطالعاتی صورت نگرفته و در نتیجه اطلاعات دقیقی در دسترس نیست. از آنجاییکه این قارچ می‌تواند فشار خون را کم کند، نباید با داروهای کم‌کننده فشار خون و یا توسط افرادی که فشار خون پایینی دارند، استفاده شود. مصرف بیش از حد این قارچ سبب خونریزی می‌شود. بنابراین، افرادی که اختلالاتی در لخته شدن خون دارند و یا از داورهای ضد لخته‌کننده خون استفاده می‌کنند، نباید بیش از حد از این قارچ استفاده کنند.