تأمین زمین مورد نیاز ۲۰هزار واحد مسکن اجتماعی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: امسال ۲۵۰هکتار زمین برای احداث مسکن اجتماعی اقشار کمدرآمد جامعه در سطح کشور اختصاص یافته است. به گزارش ایرنا، حمیدرضاعظیمیان افزود: سازمان ملی زمین و مسکن، بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان، خیرین مسکن ساز و سازمان بهزیستی در اجرای مسکن اجتماعی […]
تأمین زمین مورد نیاز ۲۰هزار واحد مسکن اجتماعی
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: امسال ۲۵۰هکتار زمین برای احداث مسکن اجتماعی اقشار کمدرآمد جامعه در سطح کشور اختصاص یافته است.
به گزارش ایرنا، حمیدرضاعظیمیان افزود: سازمان ملی زمین و مسکن، بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان، خیرین مسکن ساز و سازمان بهزیستی در اجرای مسکن اجتماعی اقشار کم درآمد جامعه با یکدیگر همکاری میکنند و سازمان زمین و مسکن نیز مکلف شده بهطور قانونی زمین مورد نیاز این طرح را در استانهای مختلف تأمین کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در مرحله نخست، زمین مورد نیاز ساخت ۲۰هزار واحد مسکن اجتماعی زمین تأمین شده است، گفت: در سال آینده نیز به همین مقدار زمین برای اجرای طرح مسکن اجتماعی اختصاص خواهد یافت.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه در تأمین زمین مورد نیاز مسکن اجتماعی هیچ مشکلی در کشور نداریم، گفت: به تمام ادارات کل سازمان زمین و مسکن در استانها ابلاغ شده است تا زمین مورد نیاز اجرای طرح مسکن اجتماعی برای ساخت مسکن اقشار کم درآمد را تأمین کنند.
عظیمیان بیان کرد: همچنین سازمان ملی زمین و مسکن با تشکیل هیأتی با کمیته امداد امام خمینی(ره) درصدد است تعدادی از واحدهای مسکن مهر فاقد متقاضی که ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند را در اختیار این نهاد قرار دهد تا بخشی از طرح مسکن اجتماعی از این محل اجرا شود.
۳ شرط برای ساماندهی اراضی تصرف شده
عظیمیان در ادامه گفت: با اجرایی شدن دستورالعمل ساماندهی و تعیین تکلیف اراضی تصرفی در کشور در مجموع ۳ میلیون خانوار در کشور میتوانند مشکلات خود را در زمینه سنددار شدن این اراضی برطرف کنند.
معاون وزیر و راه و شهرسازی از تصویب دستورالعمل ساماندهی و تعیین تکلیف اراضی تصرفی در کشور خبر داد و گفت: این دستورالعمل که شهریورماه سال جاری در مجمع عمومی این سازمان تصویب شد، دو هفته پیش برای اجرا به استانها ابلاغ شد.
وی افزود: کسی حق تجاوز به اراضی ملی و دولتی را ندارد، اما از آنجا که در سالهای گذشته برخی افراد تصرفاتی در این اراضی داشتند و امروز این مسأله به یکی از معضلات اصلی حوزه مسکن و شهرسازی تبدیل شده است، این دستورالعمل تهیه و تصویب شده تا براساس آن مشکل سند دار شدن ساختمانهای موجود در این اراضی برطرف شود.
عظیمیان ادامه داد: براساس این دستورالعمل مردم بیبضاعتی که در حاشیه شهرها در اراضی دولتی مسکن احداث کرده و جز آن سرپناهی برای اسکان ندارند، با دارا بودن ۳ شرط زمین مطابق با بندهای این دستورالعمل و براساس شرایط و ضوابط مندرج در آن، به این افراد واگذار میشود تا بتوانند سند خود را دریافت کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: براساس این دستورالعمل، هزینه زمینهای فوق به قیمت تمام شده دولتی از مردم اخذ میشود و مازاد زمینها به قیمت روز از ساکنین اخذ خواهد شد.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن بیان کرد: تکمیل و ساخت ساختمان، واجد شرایط دریافت سند و نبود مغایرت ساختمانها در این اراضی با طرح جامع و تفضیلی شهرها ۳ شرط مهم برای دریافت سند است و دستورالعمل یاد شده تا پایان سال ۹۵ را شامل میشود.
آخرین وضعیت تکمیل مسکن مهر
عظیمیان با اشاره به مسؤولیت سازمان ملی زمین و مسکن درباره ساخت مسکن مهر اظهار داشت: از بیش از دو میلیون واحد مسکن مهر، ساخت یک میلیون و ۲۰هزار واحد بر عهده سازمان ملی زمین و مسکن بود که از این رقم ۱۱۳هزار واحد آن در سال آینده به اتمام خواهد رسید.
وی با بیان اینکه مسکن مهر افزایش قیمت نخواهد داشت، گفت: اکنون بیش از ۹۰درصد پروژه مسکن مهر به اتمام رسیده است؛ برنامه این سازمان در طرح مسکن مهر برای سال جاری تکمیل ۹۱هزارو۸۰۰ واحد مسکن مهر بود که بیش از ۷۳هزار واحد آن یعنی در حدود ۸۵درصد افتتاح و تحویل شده است.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، اکنون ۳۶هزارو۱۰۳ واحد مسکن مهر در مرحله عملیات نازککاری قرار دارد که تعدادی از این واحدها فاقد متقاضی است.
شرایط اختصاص خانه به خانوادههای دارای فرزند معلول
معاون وزیر راه و شهرسازی از دیگر اقدامات سازمان ملی زمین و مسکن تأمین زمین برای احداث واحدهای مسکونی برای خانوارهای دو معلول اعلام کرد و گفت: تأمین زمین دوهزارو۶۸۴ واحد مسکونی خانوارهای دو معلول جزو تعهد این سازمان است که اکنون ۲۰۱ واحد آن در حال تکمیل بوده و از ابتدای برنامه تاکنون یکهزارو۸۷ واحد مسکونی به خانوارهای ۲ معلول در سطح کشور تحویل شده است.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن و معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تکلیف قانونی برای واگذاری زمین به جانبازان، آزادگان و ایثارگران گفت: در ۹ ماهه نخست سال جاری به یکهزارو۸۳۷ جانباز در سراسر کشور ۱۵هزار هکتار زمین واگذار شده و طبق قانون هزینههای آمادهسازی آن را هم توسط این سازمان انجام شده است.
فعال شدن یگان حفاظت از اراضی ملی
وی با اشاره به اهمیت تشکیل یگان حفاظت از اراضی ملی در کشور بیان کرد: این یگان از سال ۹۴ کار خود را آغاز کرد؛ امسال دوهزارو۹۰۴ مورد تعرض به اراضی ملی به گزارش شد که تاکنون دوهزارو۷۰۰ فقره آن رفع تصرف شده است.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به اهمیت کنترل بیشتر تصرف اراضی دولتی و ملی اظهار داشت: در مجموع یکهزارو۶۵۴ هکتار از زمینهای ملی مورد تعرض قرار گرفت که تمام متخلفان آن به مراجع قضایی معرفی شده است.
وی گفت: در ۳ سال گذشته ما موفق شدیم برای ۵۵۰هزار هکتار زمین سند تک برگی دریافت کنیم و در ۱۰ ماهه نخست سال جاری نیز ۳۶هزار سند دریافت شده تا اطلاعات ما در این زمینه به صورت شفاف درآید.
عظیمیان از طراحی سامانه جامع مدیریت اراضی و مستغلات سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد و گفت: با طراحی این سامانه تمام عملیات اجرایی واگذاری زمین، تفکیک و تغییر کاربری زمین از طریق این سامانه انجام میشود و هرگونه تصمیمگیری در خصوص وضعیت زمینهای کمتر از ۵هزار متر مربع در استانها و بیش از آن در تهران انجام میشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان در خصوص واگذاری زمین در شهرها به مردم گفت: در تهران و کلانشهرها سازمان، زمین در اختیار ندارد اما در شهرهای کوچک واگذاری زمین به گروههای تعاونی برای ساخت و ساز مشکلی نداریم و اکنون به صورت گروهی به واجدین شرایط زمین واگذار میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.