تفاهمنامه همکاری شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع برق ایران (توانیر) در زمینه کاهش تلفات انرژی و هوشمندسازی شبکههای برق کشور با شرکت کرهای کپکو در حضور هوشنگ فلاحتیان، معاون برق و انرژی وزیر نیرو به امضا رسید. به گزارش ایرنا، فلاحتیان در پایان این مراسم که روز گذشته در محل هتل اسپیناس پالاس […]
تفاهمنامه همکاری شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع برق ایران (توانیر) در زمینه کاهش تلفات انرژی و هوشمندسازی شبکههای برق کشور با شرکت کرهای کپکو در حضور هوشنگ فلاحتیان، معاون برق و انرژی وزیر نیرو به امضا رسید.
به گزارش ایرنا، فلاحتیان در پایان این مراسم که روز گذشته در محل هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد، اظهار داشت: شرکت کرهای کپکو بر مبنای تفاهمنامه در هوشمندسازی شبکههای برق، استفاده از کنتورهای هوشمند (ANI)، کاهش تلفات انرژی، بهینهسازی تجهیزات فرسوده برق تهران و افزایش بازدهی نیروگاهها با وزارت نیرو همکاری خواهد کرد.
به گفته این مقام مسؤول، انجام مطالعات مرتبط با خط ۷۶۵ کیلوولت که برای ارتقای سطح ولتاژ کشور در نظر گرفته شده است با همکاری این شرکت به انجام خواهد رسید. هم اینک، سطح ولتاژ کشور حداکثر ۴۰۰ کیلوولت است.
فلاحتیان تصریح کرد: این تفاهمنامه با هدف انتقال فنآوری به داخل کشور و استفاده از دانش و تجربه شرکت کرهای با خط اعتباری که آنها خواهند گشود، به انجام میرسد. وزارت نیرو خود را موظف میداند زمینه همکاری شرکتهای خصوصی ایرانی را با کرهایها فراهم کند.
مراودات دو کشور در صنعت برق تا ۱۰ میلیارد دلار قابل افزایش است
وی افزود: تاکنون با ۳ شرکت کرهای ۳ تفاهمنامه جداگانه برای ساخت هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه مبادله شده است.
فلاحتیان تصریح کرد: براساس برنامهریزی انجام شده و برنامههای پیشگفته، تا سقف ۱۰ میلیارد دلار امکان سرمایهگذاری و استفاده از خدمات فنی و مهندسی بین دو کشور وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: تفاهمنامه امروز زمینه انجام این پروژهها را با استفاده از خط اعتباری که قرار است کرهایها در اختیار قرار دهند، فراهم میکند.
به گزارش ایرنا، پارک گئون هی، رییسجمهوری کره جنوبی به همراه هیأت ۲۳۶ نفره از تجاری اقتصادی، عصر یکشنبه وارد تهران شد. وی نخستین رییسجمهوری کره جنوبی است که از ایران دیدار میکند.
حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی رییسجمهوری دوشنبه در مراسم استقبال رسمی همتای کرهای خود، گفت: حجم روابط تجاری ایران و کره جنوبی اکنون ۶ میلیارد دلار است و دو طرف تصمیم گرفتهاند این میزان را به سطح سه برابری یعنی ۱۸ میلیارد دلار افزایش بخشند.
۱۹ سند همکاری دیروز در حضور رییسان جمهوری دو کشور در مجموعه تاریخی-فرهنگی سعدآباد تهران میان مسؤولان دو طرف امضا شد.
ارزش مبادلات غیرنفتی ایران و کره جنوبی در سال ۲۰۱۳، ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار بوده که از این رقم بیش از ۳۰۰ میلیون دلار صادرات ایران به کره جنوبی و ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار واردات از کره بوده است.
همچنین بر پایه آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، در سال ۲۰۱۵ حجم کل مبادلات تجاری دو کشور پس از کاهش به سبب تحریمها، به ۴ میلیارد و ۲۸۵ میلیون دلار رسید که حجم واردات ایران از کره جنوبی ۴ میلیارد و ۳۵ میلیون دلار و صادرات به آن کشور ۲۵۰ میلیون دلار بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.