رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: سیاستهای اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده باید با بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی و توان مردمی به مرحله اجرا در آید. به گزارش پانا، محسن جلالپور اظهار کرد: با به نتیجه رسیدن برجام، وظیفه بخش خصوصی برای نقش آفرینی در اقتصاد کشور بیش از […]
رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: سیاستهای اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده باید با بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی و توان مردمی به مرحله اجرا در آید.
به گزارش پانا، محسن جلالپور اظهار کرد: با به نتیجه رسیدن برجام، وظیفه بخش خصوصی برای نقش آفرینی در اقتصاد کشور بیش از پیش سنگین شده و در این بین اتاقهای بازرگانی استانها نقش مهمی را عهدهدار هستند.
وی یادآور شد: در شرایط کنونی که زمینه برداشته شدن تحریمها فراهم شده استانها باید با بهرهگیری از ظرفیتهای اقتصادی خود برای بهبود وضع اقتصاد کشور ایفای نقش کنند.
جلالپور گفت: برای تحقق این مهم، اتاقهای بازرگانی نقش حیاتی دارند که در این راستا باید با برگزاری نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، زمینه برای برداشته شدن موانع فرآوری فعالان اقتصادی فراهم شود.
وی افزود: تجربه استانی برگزار کننده شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در استانهای کرمان و اصفهان نشان داده که فعالان اقتصادی آنها میتوانند به نحو مطلوبتری به فعالیت خود ادامه دهند.
جلالپور افزود: تاکنون شورای گفتوگوی دولت با بخش خصوصی ۱۲ استان با حضور استانداران آنها در تهران برگزار شده و زمینه رفع مشکل فعالان اقتصادی آنان بررسی شده است.
استاندار بوشهر نیز در این نشست گفت: با هدف شناسایی و معرفی ظرفیتهای سرمایهگذاری طرح مطالعات فرصتهای سرمایهگذاری این استان با بهرهگیری از مشاورانی مجرب آغاز شده است.
مصطفی سالاری افزود: استان بوشهر با دارا بودن ظرفیتهای فراوان در زمینههای مختلف استانی، فرصتی ویژه برای سرمایهگذاری فعالان بخش خصوصی است.
وی با اشاره به آغاز اجرای طرح پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر گفت: این استان با داشتن مرز دریایی طولانی با خلیجفارس در حوزههای گردشگری و آبزی پروری حایز مزیتهای ویژهای برای سرمایهگذاری فعالان بخش خصوصی است.
سالاری یادآور شد: ایجاد زیرساختهای مناسب برای فعالیت بخش خصوصی امری مهم است که آغاز عملیات احداث نخستین هتل ۵ ستاره بوشهر با مشارکت بخش خصوصی، گام مهمی در این راستاست.
استاندار بوشهر در ارتباط با نحوه فعالیت کارگروه رفع موانع تولید نیز گفت: تاکنون نشستهایی در قالب این کارگروه برگزار شده اما بدون شک تأثیرگذاری بیشتر این کارگروه مستلزم افزایش میزان اختیارات آن است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون انتقاد برخی فعالان اقتصادی حوزه کشاورزی از عملکرد صندوق بیمه محصولات کشاورزی، گفت: این صندوق در زمان حاضر در شرایط مطلوبی بهسر نمیبرد اما با این حال، بخش خصوصی باید نسبت به بیمه محصولات حوزه فعالیت خود اهتمام ویژه داشته باشند.
سالاری یادآور شد: در موضوع محصولاتی که بیمه آنها اجرا میشود، دولت دیگر رغبتی به پرداخت خسارت به محصولات بیمه نشده ندارد؛ از اینرو بخش خصوصی باید بهطور جد پیگیر بیمه محصولات خود باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.