«قارچ فلامولینا» با قابلیت کاهش اثر سرطان قارچ اِنوکیتاکه یا فلامولینا قارچی است از خانواده ی فیزالاکریاسه که بیشتر در غذاهای مردم شرق آسیا نظیر چین، ژاپن و کره استفاده میشوند. خواص درمانی ۱- تحقیقات نشان داده که استفاده از این گیاه سبب افزایش سطح ایمنی بدن و کاهش سرطان میشود. ۲- بررسیهایی که […]
«قارچ فلامولینا» با قابلیت کاهش اثر سرطان
قارچ اِنوکیتاکه یا فلامولینا قارچی است از خانواده ی فیزالاکریاسه که بیشتر در غذاهای مردم شرق آسیا نظیر چین، ژاپن و کره استفاده میشوند.
خواص درمانی
۱- تحقیقات نشان داده که استفاده از این گیاه سبب افزایش سطح ایمنی بدن و کاهش سرطان میشود.
۲- بررسیهایی که در سال۲۰۰۵ در دانشگاه سنگاپور صورت گرفت مشخص کرد که ساقههای این قارچ حاوی مقدار بالایی پروتئین است که به تنظیم سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.