«قارچ فلامولینا» با قابلیت کاهش اثر سرطان

«قارچ فلامولینا» با قابلیت کاهش اثر سرطان  قارچ اِنوکیتاکه یا فلامولینا قارچی است از خانواده ی فیزالاکریاسه که بیش‌تر در غذاهای مردم شرق آسیا نظیر چین، ژاپن و کره استفاده می‌شوند. خواص درمانی ۱- تحقیقات نشان داده که استفاده از این گیاه سبب افزایش سطح ایمنی بدن و کاهش سرطان می‌شود.   ۲- بررسی‌هایی که […]

«قارچ فلامولینا» با قابلیت کاهش اثر سرطان

 قارچ اِنوکیتاکه یا فلامولینا قارچی است از خانواده ی فیزالاکریاسه که بیش‌تر در غذاهای مردم شرق آسیا نظیر چین، ژاپن و کره استفاده می‌شوند.

خواص درمانی

۱- تحقیقات نشان داده که استفاده از این گیاه سبب افزایش سطح ایمنی بدن و کاهش سرطان می‌شود.

 

۲- بررسی‌هایی که در سال۲۰۰۵ در دانشگاه سنگاپور صورت گرفت مشخص کرد که ساقه‌های این قارچ حاوی مقدار بالایی پروتئین است که به تنظیم سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.