دلایلی برای مصرف روزانه زنجبیل هنگامی که غذا میخوریم، همواره تمام مواد مغذی موجود در مواد غذایی را دریافت نمیکنیم. زنجبیل به تنظیم گوارش و سوخت و ساز غذا کمک میکند و از این رو یک افزودنی خوب به رژیم غذایی برای جذب هرچه بیشتر مواد مغذی محسوب میشود. به گزارش عصر ایران، بیش از […]
دلایلی برای مصرف روزانه زنجبیل
هنگامی که غذا میخوریم، همواره تمام مواد مغذی موجود در مواد غذایی را دریافت نمیکنیم. زنجبیل به تنظیم گوارش و سوخت و ساز غذا کمک میکند و از این رو یک افزودنی خوب به رژیم غذایی برای جذب هرچه بیشتر مواد مغذی محسوب میشود.
به گزارش عصر ایران، بیش از ۱۱۵ترکیب شیمیایی مختلف در ریشه زنجبیل وجود دارند و بر همین اساس این گیاه دارویی فواید مختلفی را برای بدن انسان ارائه میکند.
زنجبیل یکی از پر استفادهترین گیاهان دارویی حال حاضر در جهان است. از نظر فنی زنجبیل یک ریزوم (زمین ساقه) است.
قدمت استفاده از زنجبیل در کشورهایی مانند چین و هند به بیش از ۴,۷۰۰ سال پیش باز میگردد که به عنوان درمانی برای بیماریهای مختلف کاربرد داشته است. در زمان روم باستان، زنجبیل به لطف ویژگیهای دارویی خود یک دارایی با ارزش بوده است. از جمله ویژگیهای زنجبیل میتوان به مبارزه با سرطان، بهبود سلامت قلب، محافظت در برابر بیماری آلزایمر، کمک به گوارش، کمک به کاهش وزن، پاکسازی سیستم لنفاوی، فواید ضد التهابی، کمک به بهبود دیابت، تقویت جذب مواد مغذی، خلاص شدن از مخاط اضافه، بهبود بیماری حرکت، بیماری صبحگاهی، سرمازدگی، تنفس، افزایش میل جنسی، تقویت سیستم ایمنی، محافظت در برابر پرتوهای هستهای و تسکین خستگی عضلات اشاره کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.