چای داغ خطر سرطان مری در سیگاری‌ها را افزایش می‌دهد

چای داغ خطر سرطان مری در سیگاری‌ها را افزایش می‌دهد طبق نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدن چای بیش از اندازه داغ خطر سرطان مری را در افراد سیگاری و افراد الکلی افزایش می‌دهد. به گزارش مهر، محققان دانشگاه پکینگ‌چین همچنین دریافتند نوشیدن روزانه چای در افرادی که سیگاری یا الکلی نیستند، ریسک سرطان مری را […]

چای داغ خطر سرطان مری در سیگاری‌ها را افزایش می‌دهد

طبق نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدن چای بیش از اندازه داغ خطر سرطان مری را در افراد سیگاری و افراد الکلی افزایش می‌دهد.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه پکینگ‌چین همچنین دریافتند نوشیدن روزانه چای در افرادی که سیگاری یا الکلی نیستند، ریسک سرطان مری را افزایش نمی‌دهد.

جون لوو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گویند: «نوشیدن چای داغ تنها در صورتی با سرطان مرتبط است که در کنار آن کشیدن سیگار یا نوشیدن الکل هم وجود داشته باشد.»

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان مری سالانه حدود ۴۰۰هزار نفر را در دنیا می‌کُشد.

در این مطالعه، محققان حدود ۱۰ سال ۴۵۶,۱۵۵شرکت‌کننده ۳۰ تا ۷۹ سال را در چین تحت‌نظر داشتند.

محققان دریافتند شرکت‌کنندگان این مطالعه که چای بسیار داغ می‌نوشیدند، بیش از اندازه الکل مصرف کرده و سیگار می‌کشیدند بیش از ۵ برابر افرادی که هیچ یک از این ۳ عادت را نداشتند، در معرض ریسک ابتلا به سرطان مری قرار داشتند.

 

به گفته محققان، استعمال سیگار و مصرف الکل و همچنین ترکیبات شیمیایی و تأثیر دمای معکوس چای داغ، موجب افزایش ریسک سرطان مری می‌شوند.