از سوی معاونت بینالملل اتاق ایران اعلام شد نحوه حضور در مجامع عمومی مؤسس، عادی و فوقالعاده اتاقهای مشترک معاونت بینالملل اتاق ایران با انتشار اطلاعیهای نحوه حضور در مجامع عمومی مؤسس، عادی و فوقالعاده اتاقهای مشترک را اعلام کرد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پایگاه خبری اتاق ایران در این اطلاعیه آمده است: […]
از سوی معاونت بینالملل اتاق ایران اعلام شد
نحوه حضور در مجامع عمومی مؤسس، عادی و فوقالعاده اتاقهای مشترک
معاونت بینالملل اتاق ایران با انتشار اطلاعیهای نحوه حضور در مجامع عمومی مؤسس، عادی و فوقالعاده اتاقهای مشترک را اعلام کرد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پایگاه خبری اتاق ایران در این اطلاعیه آمده است: با عنایت به مشکلات ناشی از عدم اطلاع اعضای اتاقهای مشترک از فرایندها و ضوابط برگزاری مجامع عمومی، بدینوسیله شرایط و نحوه حضور اعضا در مجامع عمومی مؤسس، عادی و فوقالعاده اعلام میشود. لازم به توضیح است با توجه به اطلاعرسانی صورت گرفته، استناد به جهل نسبت به قانون و ضوابط از تاریخ این نامه مورد قبول نخواهد بود.
کلیه اعضای حقوقی و حقیقی اتاقهای مشترک جهت شرکت در مجامع عمومی، باید در زمان برگزاری مجمع، دارای کارت بازرگانی معتبر باشند یا اینکه عضویت معتبر یکی از اتاقهای سراسر کشور را داشته باشند. ارایه کارت بازرگانی و یا کارت شناسایی معتبر در زمان ورود به مجمع الزامی است.
امکان حضور و رأیدهی اشخاص حقوقی به غیر از مدیرعامل، مشروط به ارایه معرفینامه در سربرگ شرکت به امضای مدیرعامل و همراه با مهر شرکت است. ارایه معرفینامه و کارت شناسایی معتبر در زمان ورود به مجمع الزامی است.
هر شخص فقط میتواند وکالت یک شخص حقوقی را از طریق معرفینامه در سربرگ شرکت برعهده داشته باشد.
اشخاص حقیقی که امکان حضور در جلسه مجمع عمومی (مؤسس، عادی و فوقالعاده) را ندارند؛ لازم است با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی یک نفر را به عنوان وکیل رسمی معرفی نمایند. همراه داشتن کارت شناسایی معتبر و وکالتنامه رسمی همراه وکیل جهت ورود به مجمع الزامی است.
چنانچه اشخاص حقیقی امکان حضور در جلسه را نداشته باشند و تقاضای کاندیداتوری هیأتمدیره را داشته باشند، باید در وکالتنامه رسمی اجازه قبول نامزدی توسط وکیل، قید شده باشد. همراه داشتن وکالتنامه رسمی و کارت شناسایی معتبر جهت ورود به مجمع الزامی است.
مدیرعامل شخص حقوقی جهت نامزدی انتخابات هیأتمدیره (اتاق مشترک) باید اصالتاً در مجمع حضور یابد. چنانچه مدیرعامل شخص حقوقی امکان حضور در مجمع را نداشته باشد و تقاضای کاندیداتوری هیأتمدیره (اتاق مشترک) را داشته باشد، باید با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی یک نفر را به عنوان وکیل با اجازه قبول نامزدی هیأتمدیره (اتاق مشترک) معرفی کند. ارایه وکالتنامه و کارت شناسایی معتبر برای ورود وکیل به مجمع الزامی است.
چنانچه سایر اعضای هیأتمدیره شخص حقوقی به غیر از مدیرعامل، بخواهند به نمایندگی از شخص حقوقی نامزد هیأتمدیره اتاق مشترک باشند، باید واجد معرفینامه رسمی به امضای مدیرعامل و مصوبه هیأتمدیره شخص حقوقی باشند. ارایه معرفینامه رسمی، مصوبه هیأتمدیره، روزنامه رسمی و کارت شناسایی معتبر برای ورود فرد معرفی شده به مجمع الزامی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.