به صندوق توسعه اجازه داده شد مجوز سپردهگذاری ۱۵۰ هزار میلیارد ریالی در بانکها مناقصهمزایده- اهالی بهارستان با سپردهگذاری صندوق توسعه ملی در بانکهای عامل با نرخ صفر درصد موافقت کردند. به گزارش مناقصهمزایده، وکلای ملت در نشست علنی دیروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۹۷ با جزء یک […]
به صندوق توسعه اجازه داده شد
مجوز سپردهگذاری ۱۵۰ هزار میلیارد ریالی در بانکها
مناقصهمزایده- اهالی بهارستان با سپردهگذاری صندوق توسعه ملی در بانکهای عامل با نرخ صفر درصد موافقت کردند.
به گزارش مناقصهمزایده، وکلای ملت در نشست علنی دیروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۹۷ با جزء یک بند (الف) تبصره ۱۸ این لایحه در خصوص سپردهگذاری صندوق توسعه ملی نزد بانکهای عامل با نرخ صفر درصد؛ با ۱۶۹ رأی موافق، ۱۵رأی مخالف و ۳رأی ممتنع از مجموع ۲۳۲نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
براساس جزء یک بند (الف) تبصره ۱۸ لایحه مذکور؛ صندوق توسعه ملی مجاز است با تصویب هیأت امنا تا معادل ۱۵۰هزارمیلیارد ریال از منابع ریالی خود را با نرخ صفر درصد نزد بانکهای عامل سپردهگذاری نماید تا با تلفیق با منابع نظام بانکی، صرف اعطای تسهیلات موضوع این بند گردد.
گفتنی است در جریان بررسی این جزء، سیدعلیادیانی در اخطاری با تأکید بر ضرورت توجه به رعایت قوانین و سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه ششم توسعه و همچنین اساسنامه صندوق توسعه ملی در بررسی تبصره مذکور گفت: با عنایت به اینکه جزء شماره۱ این تبصره مناسب است، اما در تقابل با سیاستهای کلی و اساسنامه صندوق است.
وی ادامه داد: از لحاظ قانونی منابع صندوق توسعه ملی قابل تبدیل به ریال نبوده و از این جهت ممنوعیت دارد.
گفتنی است، علیلاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی با وارد دانستن اخطار این نماینده، گفت: این بند با سیاستهای کلی مغایر است و در نظر گرفتن نرخ صفر معنا ندارد.
رییس قوه مقننه کشورمان یادآور شد: ما سال گذشته مجوز برداشت یکونیممیلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با نرخ صفر را دادیم و این تصویب شد تا برای توسعه روستاها استفاده شود. همچنین دو تا ۱۰درصد نیز برای بخش صنعت و کشاورزی مطابق سیاستهای کلی اجازه داده شده که به صورت ریالی تبدیل کرده و استفاده کنند، البته این دو تا ۱۰درصد با نرخ متعارف محاسبه خواهند شد.
در ادامه اخطار ادیانی را به رأی گذاشته شد که نمایندگان با ۱۵۰رأی موافق، ۲۱رأی مخالف و ۶رأی ممتنع از مجموع ۲۲۸ نماینده حاضر در صحن با آن موافقت کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.