راهکار خانهدار شدن مردم ارایه تسهیلات ارزان است عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه ارایه تسهیلات مسکن با قید سپردهگذاری ۱۰ساله برای سیستم بانکی و جمعآوری نقدینگی مفید است، گفت: نرخ سود وامها تاکنون به صورت اسمی کاهش یافته است. به گزارش خانهملت، شادمهرکاظمزاده با اشاره به تسهیلاتدهی جدید بانکهای عامل در […]
راهکار خانهدار شدن مردم ارایه تسهیلات ارزان است
عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه ارایه تسهیلات مسکن با قید سپردهگذاری ۱۰ساله برای سیستم بانکی و جمعآوری نقدینگی مفید است، گفت: نرخ سود وامها تاکنون به صورت اسمی کاهش یافته است.
به گزارش خانهملت، شادمهرکاظمزاده با اشاره به تسهیلاتدهی جدید بانکهای عامل در حوزه مسکن، گفت: تسهیلات با سپردهگذاری طولانی مدت و نرخ سود بالا به خانهدار شدن مردم منجر نمیشود.
عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه سپردهگذاری بیش از یک سال به اتلاف وقت و کاهش ارزش پول مردم میانجامد، افزود: دولت باید بداند راهکار خانهدار کردن مردم ارایه تسهیلات ارزان است.
نماینده مردم ایلام، دهلران و درهشهر در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به ایده سپردهگذاری ۱۰ساله برای اخذ وام مسکن که از سوی یکی از بانکها مطرح شده است، تصریح کرد: این ایده به هیچوجه عملیاتی نیست، زیرا امکان محاسبه نرخ تورم و قدرت خرید مردم در این بازه زمانی وجود ندارد.
دولت با طرحهای فعلی موفق به ساماندهی بازار مسکن نمیشود
کاظمزاده با تأکید بر اینکه دولت با ارایه چنین طرحهایی راه به جایی نخواهد برد، گفت: خانهدار کردن مردم باید با سیاستی همراه باشد تا اقشار آسیب پذیر جامعه به راحتی بتوانند در مسیر خرید خانه گام بردارند.
وی با بیان اینکه سپردهگذاری برای اخذ وام مسکن شاید برای سیستم بانکداری کشور و جمعآوری نقدینگی مناسب باشد، افزود: این شیوه در صورتی که مدت زمان سپردهگذاری کم و با نرخ سود بسیار نازل باشد تأثیر گذاری بر بازار خواهد داشت.
بانکها تنها به جمعآوری نقدینگی و کاهش تورم نیندیشند
این نماینده مردم در مجلس دهم، با تأکید بر اینکه بانکها در ارایه تسهیلات مسکن تنها نباید به جمعآوری نقدینگی و کاهش تورم بیندیشند، تصریح کرد: ارایه تسهیلات ارزان به اقشار متوسط و ضعیف جامعه برای خرید خانه یکی از وظایف دولت است.
کاظم زاده ادامه داد: با ورود چند بانک در حوزه تسهیلاتدهی در بخش مسکن بهبود شرایط پرداخت وام مورد انتظار است.
وی با بیان اینکه خروج بازار مسکن از وضعیت فعلی نیازمند تأمین سرمایه کافی است، گفت: دولت برای کمک به بخش مسکن منابع مورد نیاز در این حوزه برای تسهیلات دهی را باید تأمین کند.
عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: موضوع دیگری که جای نگرانی دارد نرخ سود تسهیلات مسکن است که به صورت اسمی لحاظ شده و با محاسبه کارمزد به نرخی بیش از حد تصور میرسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.