«قرهقات» گیاه ضد ویروس «قرهقات» یا «قاراقات» میوهای جنگلی است که بومی آسیای غربی و جنوب شرق اروپا است. قرهقات در جنگلهای منطقه ارسباران، مخصوصاً جنگلهای اطراف روستای عباسآباد، نیز به وفور یافت میشود. خواص درمانی ۱- دم کرده قرهقات را برای رقیق کردن خون تجویز میکنند و اعتقاد بر آن است که خوردن آن […]
«قرهقات» گیاه ضد ویروس
«قرهقات» یا «قاراقات» میوهای جنگلی است که بومی آسیای غربی و جنوب شرق اروپا است. قرهقات در جنگلهای منطقه ارسباران، مخصوصاً جنگلهای اطراف روستای عباسآباد، نیز به وفور یافت میشود.
خواص درمانی
۱- دم کرده قرهقات را برای رقیق کردن خون تجویز میکنند و اعتقاد بر آن است که خوردن آن از سکته قلبی ممانعت میکند.
۲- آزمایشهای کلینیکی زیاد در مورد اثرات ضدمیکروبی مجاری ادرار با آب قرهقات انجام شده که نتایج بسیار خوبی را به دنبال داشته است.
۳- در آزمایش دیگری کاهش شدید عفونت ادراری زنان به مدت طولانی با مصرف خوراکی عصاره به شکل کپسول مشاهده شده است.
۴- افرادی که خون آنها غلیظ میباشد، برای جلوگیری از لخته شدن میتوانند از قرهقات استفاده کنند.
۵- این گیاه برای درمان امراض چشم، هنگام کم سو شدن در شب، یا برای دید بهتر روز کاتاراکت و گلوکوما نیز کاربرد دارد. در بعضی مشکلات چشمی مانند گلوکوما، کلاژن دارای آسیبهایی میشود که باعث فشار زیاد در چشم خواهد شد. بنابراین چون قرهقات در حفاظت کلاژن مؤثر است، در موارد ذکر شده مفید است. از این رو در اروپا بهطور وسیع بدین منظور از آن استفاده میشود. هم چنین
۶- قرهقات به مقدار زیادی در اروپا برای مشکلات شبکیهای حاصل از دیابت نیز مورد مصرف است.
۷- مهمترین اثرات گزارش شده قرهقات، شامل ضد چسبندگی پلاکتها، ضدشکنندگی عروق مویینه،، ضد ویروس تبخال، ضد التهاب، ضد اکسیدان، ضد تب، ضدخونریزیهای رتینوپاتی، ضدعفونیکننده، ضد اسپاسم، ضد زخمهای گوارشی، ضد قارچ، ضد ویروس، قابض، محرک گردش خون، محافظ کلاژن، ادرارآور، محرک سیستم ایمنی بدن، کاهشدهنده چربی خون و گشادکننده رگها است.
منبع: سایت نارگیل
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.