رییس سازمان امور اجتماعی کشور عنوان کرد اعتقاد ۹۵درصدی زنان کشور به حجاب رییس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: طبق تمامی ارزشیابیها و کارهای پیمایش ملی بیش از ۹۵درصد بانوان کشور به حجاب اعتقاد دارند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، تقیرستموندی در حاشیه نود و هفتمین جلسه شورای اجتماعی کشور و در جمع خبرنگاران در […]
رییس سازمان امور اجتماعی کشور عنوان کرد
اعتقاد ۹۵درصدی زنان کشور به حجاب
رییس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: طبق تمامی ارزشیابیها و کارهای پیمایش ملی بیش از ۹۵درصد بانوان کشور به حجاب اعتقاد دارند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، تقیرستموندی در حاشیه نود و هفتمین جلسه شورای اجتماعی کشور و در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که آیا وزارت کشور قصد ورود به موضوع دختران انقلاب را دارد، گفت: بحث عفاف و حجاب موضوع جلسه شورای اجتماعی امروز نبود ولی به عنوان یک مقوله فرهنگی بایستی با بحث حجاب و عفاف مواجه شد.
وی ادامهداد: البته عفاف و حجاب قانون کشور ما است و کسانی که برای انجام اقدام خود انگیزه سیاسی داشته باشند باید قوه قضاییه به آنها رسیدگی کند؛ اما کسانی که به دلیل اعتقادی و فکری گاهی اوقات دست به اقداماتی خلاف هنجارهای عمومی میزنند بایستی با آنها برخورد ارشادی و فرهنگی صورت گیرد.
رییس سازمان امور اجتماعی کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود به آمارهای ارایه شده در خصوص وضعیت ازدواج و طلاق توسط ثبت و احوال گفت: بحث ابتدایی جلسه شورای اجتماعی به تحلیل وضعیت ازدواج و طلاق در سال جاری و مقایسه آن با سالهای گذشته اختصاص داشت که از طرف نماینده سازمان ثبت و احوال گزارشهای خوبی به جلسه ارایه شد.
رستموندی ادامهداد: البته رشد طلاق مقولهای است که طی سالهای اخیر با آن مواجه بودیم و امسال هم با یک شتاب ثابت نسبت به سالهای قبل طلاق افزایش یافته است البته گزارشهای سازمان ثبت و احوال ۹ ماهه بود و بایستی صبر کنیم تا پایان سال اطلاعات جمعبندی شود تا در رابطه با افزایش شاخص طلاق این امر در سال ۹۷ جمعبندی شود.
رییس سازمان امور اجتماعی کشور در ادامه تصریحکرد: گزارشی هم از اقدمات دستگاههای مختلف که سالجاری در حوزه کنترل و کاهش طلاق انجام داده بودند، مطرح شد که این گزارشها از طرف سازمان بهزیستی و سایر دستگاههای مختلف شنیده شده و مقرر شده که از ابتدای سال۹۷ برای ۱۰استانی که بالای میانگین کشوری طلاق هستند کلاسهای آموزشی، مشاوره و مهارتآموزی بهطور گسترده اجرا شود.
وی اضافهکرد: به این معنا که تا سال۹۶ معمولاً دو واحد مشاوره حین ازدواج وجود داشت که از ابتدای سال۹۷ با همکاری همه دستگاهها به ۶واحد ارتقا پیدا خواهد کرد.
به گفته وی، فلسفه این کار نیز این است که در بین عوامل تأثیرگذار در طلاق مهمترین عامل تفاهم زوجین است و عمدتاً با آموزش و مهارت آموزی و مشاورهها صورت میگیرد و انتظار میرود در بازه زمانی میان مدت اثربخشی خوبی داشته باشد.
وی در پایان صحبتهایش گفت: انتظار فعلی ما این است شاخص طلاق در کشور کاهش یابد در حقیقت طلاق در همه دنیا با زندگی مدرن شهری روند افزایشی دارد و در کشور ما نیز این روند افزایشی از ۱۰سال پیش ادامه داشته و تلاش ما این است که شتاب را کمتر کنیم و اما اینکه واقعه طلاق در کشور کمتر شود احتیاج بهکار بلندمدت دارد که بایستی بحثهای آموزشی در کشور تقویت شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.