مصرف میوه و سبزیجات به توقف گسترش سرطان سینه کمک میکند محققان عنوان میکنند رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات میتواند به توقف گسترش نوع کُشنده سرطان سینه کمک کند. به گزارش مهر، مطالعات متعددی نشان دادهاند که ویژگی برخی مواد خوراکی میتواند به پیشگیری، مقابله و توقف سرطان و خطرات احتمالی آن کمک کند. […]
مصرف میوه و سبزیجات به توقف گسترش سرطان سینه کمک میکند
محققان عنوان میکنند رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات میتواند به توقف گسترش نوع کُشنده سرطان سینه کمک کند.
به گزارش مهر، مطالعات متعددی نشان دادهاند که ویژگی برخی مواد خوراکی میتواند به پیشگیری، مقابله و توقف سرطان و خطرات احتمالی آن کمک کند. این موضوع بر اهمیت رژیم غذایی سالم بهخصوص در طول درمان سرطان تأکید دارد.
به گفته تیم تحقیق، محدودکردن مصرف موادغذایی سرشار از آسپاراژین، از جمله لبنیات، گوشت گوساله، مرغ، تخممرغ، ماهی، مغزیجات آجیلی، سویا و غلات کامل و افزایش مصرف میوه و سبزیجات میتواند روند گسترش سرطان سینه را متوقف نماید. آسپاراژین نوعی اسیدآمینه است.
یافتهها نشان میدهد محدودکردن اسیدآمینه آسپاراژین بر موشهای لابراتواری مبتلا به «سرطان سینه سهگانه منفی» به شکل قابل توجهی موجب کاهش توانایی گسترش سرطان به نقاط دورتر در بدن میشود.
سیموننات، سرپرست تیم تحقیق از مرکز پزشکی سدراس سنای آمریکا، در این باره میگوید: «این مطالعه اهمیت رژیم غذایی را نه تنها برای سرطان سینه، بلکه برای بسیاری از سرطانهای پخش شونده نشان میدهد.»
در این تحقیق محققان کشف کردند بروز سنتزآسپاراژین، سلولهای آنزیم مورد استفاده برای تولید آسپاراژین، در تومور اولیه قویاً با گسترش بعدی سرطان ارتباط دارد.
همچنین مشخص شد متاستاز یا گسترش سرطان با کاهش تشکیل آسپاراژین، درمان با داروی شیمی درمانی L– آسپاراژین یا محدودیت رژیم غذایی به شدت محدود میشود.
زمانیکه به موشهای آزمایشگاهی غذای سرشار از آسپاراژین داده شد، سلولهای سرطان با سرعت بیشتری گسترش یافتند.
نات در ادامه میافزاید: «در صورت تأیید این یافتهها بر سلولهای انسانی، محدودکردن مصرف آسپاراژین در بیماران مبتلا به سرطان میتواند رویکرد احتمالی برای تقویت درمانهای فعلی و پیشگیری از گسترش سرطان سینه باشد.»
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.