تعریف پروژه‌های EPCF برای ارتقای تولید گاز در سرخون

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی خبر داد تعریف پروژه‌های EPCF برای ارتقای تولید گاز در سرخون مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در بازدید از منطقه عملیاتی سرخون و گشوی جنوبی از تحقق ۹۸٫۵درصدی برنامه تولید در این منطقه در سال‌جاری خبر داد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت نفت، رامین‌حاتمی در نشست مشترک […]

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی خبر داد

تعریف پروژه‌های EPCF برای ارتقای تولید گاز در سرخون

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در بازدید از منطقه عملیاتی سرخون و گشوی جنوبی از تحقق ۹۸٫۵درصدی برنامه تولید در این منطقه در سال‌جاری خبر داد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت نفت، رامین‌حاتمی در نشست مشترک با جمعی از مدیران، رؤسا و کارشناسان شرکت نفت و گاز زاگرس‌جنوبی و منطقه عملیاتی سرخون و گشوی جنوبی در بندرعباس، گفت: سرخون و گشوی جنوبی، قدیمی‌‌ترین منطقه عملیاتی تحت نظارت شرکت زاگرس جنوبی است که جهت نگهداشت و افزایش توان تولید آن برنامه‌هایی در دست انجام است.

وی با اشاره به این‌که در حال حاضر ۸۰درصد از گاز میدان سرخون برداشت شده است، افزود: توسعه میدان‌های مجاور، ایجاد برخی تغییرات در تأسیسات پایین‌دستی، تعریف پروژه EPCF، بهینه‌سازی شرایط تولید از چاه‌ها و… از جمله برنامه‌هایی است که برای نگهداشت و ارتقای تولید این منطقه در دست بررسی و اجرا است.

حاتمی با اشاره به این‌که، شادابی و نشاط فردی، پویایی سازمان را به دنبال دارد، گفت: با هدف تقویت روحیه منابع انسانی، سال آینده برنامه‌های متنوعی در حوزه خدمات رفاهی به‌کارکنان شرکت نفت مناطق مرکزی ایران ارایه می‌شود.

وی، با اشاره به این‌که اعزام کارکنان به مکان‌های زیارتی و سیاحتی جدید برخی از این برنامه‌ها هستند، افزود: در راستای همگرایی بیش‌تر میان کارکنان شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، برخی از این برنامه‌ها به صورت متمرکز و برخی نیز براساس موقعیت و شرایط به شرکت‌های تابعه واگذار می‌شود.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس‌جنوبی نیز در این نشست با اشاره به گذشت ۳۱سال از عمر میدان گازی سرخون، گفت: تا کنون ۹۸٫۸میلیارد مترمکعب گاز از این میدان برداشت شده است.

غلامحسین‌منتظری، پیشگیری از آلودگی‌های زیست‌محیطی به ویژه در حوزه پساب‌های صنعتی را از اقدامات مثبت انجام گرفته در منطقه عملیاتی سرخون و گشوی جنوبی عنوان کرد.

وی، پیشگیری از کاهش تولید و برداشت صیانتی از میدان سرخون، پراکندگی اماکن اداری، کارگاهی و… را از موضوعات در دست بررسی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس‌جنوبی در منطقه عملیاتی سرخون و گشوی جنوبی عنوان کرد.

در ادامه این نشست، جانشین رییس منطقه عملیاتی سرخون و گشوی جنوبی، به تشریح شرایط کنونی منطقه عملیاتی سرخون و گشوی جنوبی پرداخت.

شرایط عملیاتی تأمین خوراک پالایشگاه گاز سرخون بررسی شد

در ادامه این نشست، شرایط عملیاتی تأمین خوراک پالایشگاه گاز سرخون و راهکارهای فنی و کارشناسی جهت جلوگیری از کاهش تولید این میدان(۸۰درصد گاز درجای میدان گازی سرخون طی ۳۰سال گذشته برداشت شده است) مورد بررسی قرار گرفت.

 

انجام اقدامات کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت عملیاتی از جمله کاهش فشار گاز ارسالی به پالایشگاه، احداث ایستگاه تقویت فشار گاز، تغییر در سیستم فرآورشی پالایشگاه و… از جمله راهکارهای ارایه شده در این نشست بود که بررسی بیش‌تر آنها به جلسات تخصصی موکول شد.