دولت چگونه بدهی خود را به سیستم بانکی کشور پرداخت می‌کند؟

دولت چگونه بدهی خود را به سیستم بانکی کشور پرداخت می‌کند؟ عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای نحوه پرداخت بدهی دولت به سیستم بانکی را تشریح کرد. به گزارش خانه‌ملت، حسینعلی‌حاجی‌دلیگانی با اشاره به بدهی ۶۳هزارمیلیارد‌تومانی به بانک مرکزی، اظهارداشت: اطلاعی از میزان دقیق بدهی دولت به سیستم بانکی و بانک مرکزی کشور […]

دولت چگونه بدهی خود را به سیستم بانکی کشور پرداخت می‌کند؟

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای نحوه پرداخت بدهی دولت به سیستم بانکی را تشریح کرد.

به گزارش خانه‌ملت، حسینعلی‌حاجی‌دلیگانی با اشاره به بدهی ۶۳هزارمیلیارد‌تومانی به بانک مرکزی، اظهارداشت: اطلاعی از میزان دقیق بدهی دولت به سیستم بانکی و بانک مرکزی کشور ندارم اما دولت در مقاطع مختلف برای اداره کشور از بانک مرکزی استقراض می‌کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه‌داد: براساس گزارش‌های منتشر شده رشد اسناد مالی بابت مطالبات بانک مرکزی و تنخواه‌گردانی بدهی دولت به سیستم بانکی کشور افزایش پیدا کرده است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس دهم شورای اسلامی در خصوص نحوه پرداخت بدهی دولت به سیستم بانکی کشور گفت: این بدهی‌ها از طریق افزایش یا انتقال سهم دولت در بانک‌های دولتی، بخشی از بدهی دولت به سیستم بانکی بر طرف می‌شود.

این نماینده مجلس تأکیدکرد: در واقع افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی به این معنا است بانک مرکزی به بانک‌ها و سیستم بانکی بدهکار است و باید هر چه زودتر بدهی به بانک مرکزی پرداخت شود که پول استقراض شده از سیستم بانکی به چرخه برگردد.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به راه کار قانون برنامه ششم توسعه برای پرداخت بدهی دولت به بانک‌ها اظهارداشت: در سال‌۹۵ مصوب کردیم که سهم دولت در بانک‌هایی که امکان دارد افزایش یابد، با این کار در واقع بدهی دولت به سیستم بانکی کاهش می‌یابد.