همه درهای توسعه به دست مهندسان باز می‌شود

همه درهای توسعه به دست مهندسان باز می‌شود همزمان با پنجم اسفند‌ماه، بزرگداشت روز مهندس، فرج‌ا…رجبی، رییس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با تأکید بر جایگاه ارزشمند مهندسان در کشور گفت: «همه درهای توسعه به دست مهندسان باز می‌شود و باید در کشور نگاه جدیدی به مهندسان داشته باشیم. حتی در حوزه مدیریت […]

همه درهای توسعه به دست مهندسان باز می‌شود

همزمان با پنجم اسفند‌ماه، بزرگداشت روز مهندس، فرج‌ا…رجبی، رییس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با تأکید بر جایگاه ارزشمند مهندسان در کشور گفت: «همه درهای توسعه به دست مهندسان باز می‌شود و باید در کشور نگاه جدیدی به مهندسان داشته باشیم. حتی در حوزه مدیریت کلان کشور باید به دنبال مهندسانی بگردیم که می‌توانند ظرفیت‌های خود را به خوبی در زمینه مدیریت کلان کشور به‌کار بگیرند.»

به گزارش صما، رییس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: مهندسان حرف اول را در کشور می‌زنند، به این دلیل که اساساً در کشورهای در حال توسعه، کار توسعه را مهندسان انجام می‌دهند و هیچ صنف و گروه دیگری نمی‌توانند کار توسعه را انجام دهند.

فرج‌ا…رجبی با اشاره به جایگاه ارزشمند مهندسان در کشور تأکیدکرد: بنابراین از آنجایی که چه در حوزه‌های کلان مملکت و چه در حوزه‌های توسعه شهری، مهندسان هستند که این وظیفه خطیر را برعهده دارند، بنابراین حتماً از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند.

لزوم به‌کارگیری از ظرفیت مهندسان در حوزه مدیریت کلان کشور

وی در ادامه اظهارداشت: بر این اساس در هر شرایطی هم در بخش‌های عمرانی، هم در بعد توسعه و هم در توسعه‌ شهرها، مهندسان حرف اول را می‌زنند و نقش اول را برعهده دارند و کار اول را انجام می‌دهند.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با بیان این‌که تقریباً همه درهای توسعه به دست مهندسان باز می‌شود، عنوان کرد: باید نگاه جدیدی به مهندسان در کشور داشته باشیم.

وی در عین حال تأکیدکرد: اعتقاد دارم در حال حاضر که در بسیاری از حوزه‌ها دچار بحران هستیم، باید حتی در حوزه مدیریت کلان کشور به این موضوع توجه داشته باشیم و با اصرار به دنبال مهندسانی بگردیم که دارای توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مناسبی هستند و می‌توانند این ظرفیت‌ها را به خوبی در زمینه مدیریت کلان کشور به‌کار بگیرند.

دیدگاه جامعه به مهندسان، معلول نقش‌آفرینی‌های ماست

رجبی در پاسخ به این‌که در حال حاضر چه نوع دیدگاهی نسبت به مهندسان در جامعه وجود دارد، بیان‌کرد: این موضوع معلول از نقش‌آفرینی‌های ما است.

وی با تشریح این موضوع ادامه‌داد: ما گاهی اوقات تلاش می‌کنیم به جامعه دیدگاهی را القا کنیم که ممکن است با واقعیت‌های موجود همخوانی نداشته باشد و یا با ضرورت‌های کار ما هماهنگی نداشته باشد.

رجبی افزود: این به معنای آن نیست که ما می‌توانیم با یکسری فضاسازی‌‌ها و یا حتی با یکسری تعلل‌هایی که از ناحیه خود مهندس صورت می‌گیرد، نقش آنها را تحت تأثیر قرار دهیم.

این مسؤول با بیان این‌که واقعیت ماجرا این نیست، خاطرنشان‌ساخت: مگر می‌توان توسعه مملکت را بدون نقش مهندسان دید؟ هیچ فردی نمی‌تواند توسعه مملکت را بدون حضور مهندسان امکان‌پذیر و باید این امر مهم را بپذیریم. چون یک واقعیت انکارناپذیر در دنیا است و کشور ما هم از این قاعده مستثنی نیست.