قیمت سیمکارت نسل چهارم برای روستاییان ۱۰ هزار تومان در نظر گرفته شده و قیمت مودم نیز در دو نوع حدود ۱۵۰ و ۱۹۹ هزار تومانی خواهد بود مسؤول راهبری طرح خدمات اجباری مخابراتی از واگذاری اینترنت پرسرعت برپایه فنآوری ال.تی.ای به ۱۵ هزار روستا در هفته آینده و فروش اقساطی مودم اینترنت […]
قیمت سیمکارت نسل چهارم برای روستاییان ۱۰ هزار تومان در نظر گرفته شده و قیمت مودم نیز در دو نوع حدود ۱۵۰ و ۱۹۹ هزار تومانی خواهد بود
مسؤول راهبری طرح خدمات اجباری مخابراتی از واگذاری اینترنت پرسرعت برپایه فنآوری ال.تی.ای به ۱۵ هزار روستا در هفته آینده و فروش اقساطی مودم اینترنت به این روستاییان خبر داد.
به گزارش مهر، حسن رضوانی جزییات طرح واگذاری خدمات اینترنت پر سرعت مبتنی بر نسل چهارم ارتباطات (LTE) را به روستاییان کشور تشریح کرد و گفت: با اجرای این طرح، دسترسی روستاییان به تکنولوژیهای روز از مشترکان شهری، پیشی خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه طرح خدمات الزامی عمومی مخابراتی (USO)، مشمول مناطقی میشود که اپراتورهای ارتباطی تمایلی به سرمایهگذاری شبکهای در آنجا ندارند ادامه داد: بر این اساس، سرمایهگذاری در این مناطق کمتر برخوردار و دورافتاده، براساس مناقصه به متقاضیان واگذار میشود.
مسؤول راهبری طرح خدمات الزامی عمومی (USO) در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با اشاره به طرح ارتباط رسانی اینترنت به روستاهای کشور که در فاز نخست ۱۵ هزار روستا را شامل میشود گفت: این طرح در دهه فجر سال ۹۴ و براساس مناقصه ۳۰۰ میلیارد تومانی به اپراتورهای وب واگذار شد که این اپراتور با شبکهسازی در مناطق روستایی، امکان واگذاری اینترنت پرسرعت مبتنی بر فنآوری LTE را فراهم کرد.
وی با بیان اینکه هماکنون این سرویس در روستاهای ۵ استان آماده عرضه است خاطرنشان کرد: در این فاز سیمکارتهای نسل چهارم موبایل و مودم اینترنت پرسرعت به روستاییان واگذار میشود. براساس ثبت نام انجام شده، تاکنون ۷ هزار و ۵۰۰ نفر برای دریافت سیمکارت و مودم در این روستاها اعلام آمادگی کردهاند که سرویسدهی را از هفته آینده آغاز میکنیم.
رضوانی با تأکید بر اینکه در این طرح درنظر داریم که سرویس ارزان قیمتتری را به مشترکان روستایی نسبت به شهرنشینان ارایه کنیم، اضافه کرد: قیمت سیمکارت نسل چهارم برای روستاییان ۱۰ هزار تومان در نظر گرفته شده و قیمت مودم نیز در دو نوع حدود ۱۵۰ و ۱۹۹ هزار تومانی خواهد بود که در نظر داریم هزینه مودم اینترنت به صورت اقساطی از روستاییان دریافت شود.
وی گفت: البته الزامی به خرید مودم اینترنت نیست و مشترکان میتوانند در صورت داشتن تلفن هوشمند، از خدمات نسل چهارم موبایل در روستاها بهره ببرند.
این مقام مسؤول در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تأکید کرد: در فاز بعدی اجرای این طرح، به زودی مناقصه ارتباط رسانی به ۱۷ هزار روستا در دستور کار قرار دارد که سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی برای آن برآورد شده است.
پیش از این نیز رگولاتوری اعلام کرد: تمامی بسترهای الکترونیکی فروش و تحویل سیمکارت و تجهیزات و احراز هویت متقاضیان آماده شده و واگذاری سیمکارت و مودم از هفته آینده در مناطق روستایی استانهای آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، اصفهان، اردبیل و گیلان آغاز میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.