سرمایهگذاران در بن بست تعرفهها؟! تجدیدپذیرها با ورود فاینانسورهای جدید احیا میشوند عضو سندیکای صنعت برق گفت: در اکثر کشورهای آفریقایی و آسیایی توسعه تجدیدپذیرها با هدف ایجاد اشتغال و درآمدزایی شکل میگیرد. در ایران نیز با توجه به افزایش بیکاری میتوان این صنعت را راهکاری برای توسعه اشتغال در نظر گرفت. به گزارش […]
سرمایهگذاران در بن بست تعرفهها؟!
تجدیدپذیرها با ورود فاینانسورهای جدید احیا میشوند
عضو سندیکای صنعت برق گفت: در اکثر کشورهای آفریقایی و آسیایی توسعه تجدیدپذیرها با هدف ایجاد اشتغال و درآمدزایی شکل میگیرد. در ایران نیز با توجه به افزایش بیکاری میتوان این صنعت را راهکاری برای توسعه اشتغال در نظر گرفت.
به گزارش ایسنا، مهدیتیموری، با بیان اینکه در سالهای اخیر انرژیهای تجدیدپذیر پیشرفت خوبی داشته است، اظهارکرد: در ایران با توجه به پتانسیلهایی که برای این صنعت وجود دارد سالانه شاهد رشد روزافزون آن هستیم.
وی با اشاره به موانع موجود بر سر راه توسعه این انرژی، گفت: علیرغم استقبال خوبی که برای ارتقای تجدیدپذیرها صورت گرفت، اما به دلیل مشکلاتی همچون تأمین مالی، این پروژهها در خیلی از مواقع با بنبست روبهرو شد.
عضو سندیکای صنعت برق تصریحکرد: به اعتقاد من تنها راه مقابله با این مسأله متقاعد کردن سرمایهگذاران خارجی برای سرمایهگذاری در این عرصه است، اما باید به این مسأله نیز توجه کرد زمانی که مشکلات و موانع برای این افراد زیاد شود قطعاً دیگر تمایل به سرمایهگذاری نخواهند داشت.
تیموری با اشاره به افزایش ۳۵درصدی تعرفهها در زمینه گرفتن تجهیزات از کشورهای دیگر در حوزه تجدیدپذیرها، اظهار کرد: قطعاً این مسأله در صورت تصویب مشکلات زیادی را برای سرمایهگذاران ایجاد خواهد کرد و نه تنها پیشرفتی در این حوزه صورت نمیگیرد بلکه با چالشهای متعددی روبهرو خواهیم شد.
وی با بیان اینکه در هیچ جای دنیا چنین تعرفههایی وجود ندارد، عنوانکرد: با توجه به اینکه در شرایط فعلی کشور آمادگی احداث کارخانه جدید در حوزه تجدیدپذیرها را ندارد، چرا که این مسأله هزینههای زیادی را در برخواهد داشت لازم است که همچون کشورهای دیگر برخی تجهیزات از خارج از کشور تأمین شود.
عضو سندیکای صنعت برق در خصوص راهکارهای مقابله با موانع توسعه تجدیدپذیرها، ادامهداد: لازم است که در ابتدا جلوی تعرفههای بیحاصل گرفته شود و شرکتها بتوانند در ایران به راحتی فعالیت داشته باشند بهگونهای که بتوان با آوردن فاینانسورهای جدید پروژهها را اجرایی کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.