بری چانگ، شهردار کوپرتینو در مصاحبهای اعلام کرد که اپل تمایلی به پرداخت حتی یک دلار مالیات هم ندارد. به گزارش تابناک، آقای چانگ در این مصاحبه که با روزنامه گاردین انجام داد عنوان کرد شرکت اپل که در حال حاضر عنوان ارزشمندترین کمپانی جهان را با خود یدک میکشد و بزرگترین مقر را […]
بری چانگ، شهردار کوپرتینو در مصاحبهای اعلام کرد که اپل تمایلی به پرداخت حتی یک دلار مالیات هم ندارد.
به گزارش تابناک، آقای چانگ در این مصاحبه که با روزنامه گاردین انجام داد عنوان کرد شرکت اپل که در حال حاضر عنوان ارزشمندترین کمپانی جهان را با خود یدک میکشد و بزرگترین مقر را با وسعت بیش از ۲٫۶ میلیون متر مربع در میان کمپانیهای حاضر در کوپرتینو دارد، همواره از پرداخت مالیات فرار میکند و برای این منظور، حسابهای بانکی خود را در کشورهایی جدای از آمریکا باز میکند.
به گفته وی، نواقصی که در سیستم پرداخت مالیات در آمریکا وجود دارد همواره راه فرار را برای کمپانیهای بزرگی همچون اپل باز میگذارد و این شرکت بین سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ تنها ۹٫۲ میلیون دلار مالیات به شهرداری پرداخت کرد و این در حالیست که بیش از ۱۸۱ میلیارد دلار از پولهای اپل در حسابهای برون مرزی این شرکت جای گرفتهاند.
او در ادامه افزود که اپل میبایست بسیار بیشتر از آن چیزی که تاکنون پرداخت کرده است، بپردازد و اکنون در تلاش است تا بتواند هدیهای ۱۰۰ میلیون دلاری را از مسؤولین شرکت اپل برای توسعه زیرساختهای این شهر بگیرد که البته این اقدام با حمایتی از سوی شورای شهر کوپرتینو همراه نبود.
من هیچ گاه از تصمیم خود برای وادار کردن کمپانیها برای پرداخت مالیات پا پس نخواهم کشید و ترسی هم از کسی ندارم. ما در عصر تکنولوژی و ارتباطات به سر میبریم، اما سیستم حمل و نقل عمومی شهر ما بسیار فرسوده است و جای تأسف دارد. من حمایتی را از سوی سیاستمداران نمیبینم. آنها از ورود به این عرصه واهمه دارند.
اما اپل ادعا میکند که میلیونها دلار را جدای از مالیات، به شهرداری کوپرتینو پرداخت میکند و مدعی شده که وقتی مراحل ساخت و ساز ساختمانهای جدید این کمپانی تمام شود، منافع زیادی برای کسب و کار این شهر به دنبال خواهد داشت.
در این بین، تیم کوک نیز پیشتر گفته بود که اپل همواره مطیع قانون بوده و اقدامات خود را مطابق با آن تنظیم کرده است. در حال حاضر، سیستم مالیاتی آمریکا به شرکتها این اجازه را میدهد تا سرمایههای خود را به کشورهایی همچون ایرلند که از مالیات کمتری برخوردارند، منتقل و از آن جا این سرمایه را به شعبات خود تقسیم کنند. اگر چنین اتفاقی نمیافتاد اپل مجبور به پرداخت ۵۹٫۲ میلیارد دلار مالیات به شهرداری کوپرتینو بود.
اگر به یاد داشته باشید، تیم کوک در ماه دسامبر سال گذشته اعلام کرده بود که تمامی انتقادهایی که به نحوه پرداخت مالیات اپل وارد میشود، چیزی جز ادعاهای بیپایه و اساس نیستند و اهداف سیاسی در ورای آنها نهفته است. وی عنوان کرد که قوانین مالیاتی آمریکا میبایست اصلاح شوند تا کمپانیها بتوانند سرمایههای خود را بدون پرداخت مالیاتهای گزاف، به داخل کشور بیاورند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.