دخالت برخی دستگاه‌ها در امور صنفی به زیان اصناف است

رییس اتاق اصناف گرمسار دخالت برخی دستگاه‌ها در امور صنفی به زیان اصناف است رییس اتاق اصناف گرمسار از چالشی تازه‌ و تلاش برای جلوگیری از ورود ۱۳۰تن برنج دولتی به بازار بدون هماهنگی با اصناف خبر داد که البته بی‌نتیجه ماند. محمودعلیزاده در گفت‌و‌گو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران در مورد برنج‌های دولتی […]

رییس اتاق اصناف گرمسار

دخالت برخی دستگاه‌ها در امور صنفی به زیان اصناف است

رییس اتاق اصناف گرمسار از چالشی تازه‌ و تلاش برای جلوگیری از ورود ۱۳۰تن برنج دولتی به بازار بدون هماهنگی با اصناف خبر داد که البته بی‌نتیجه ماند.

محمودعلیزاده در گفت‌و‌گو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران در مورد برنج‌های دولتی که توسط فروشگاه‌های بزرگ برای فروش در روزهای پایانی و بدون هماهنگی با اصناف، خریداری و توزیع شده‌اند، گفت: ‌چند روزی است که درگیر ماجرای برنجی هستیم که با قیمت دولتی ۲۷۰۰تومان وارد شهر شده و بین فروشگاه‌های بزرگ تقسیم شده است. در حالی‌که سال‌های گذشته برنج ابتدا توسط اتاق اصناف در منطقه‌های مختلف تقسیم و با نصب بنرهای بزرگ به مردم اطلاع‌رسانی می‌شد. متأسفانه نتوانستیم برخلاف رایزنی با فرماندار شهر، جلوی این ماجرا را بگیریم.

وی افزود: ‌در شهر گرمسار ۶فروشگاه بزرگ زنجیره‌ای دایر شده که به سودهای کلان رسیده‌اند و متأسفانه واحدهای صنفی را به تعطیلی کشانده‌اند. این در حالی است که ما مالیات و عوارض می‌دهیم اما فروشگاه‌ها با اجاره غرفه‌های داخلی‌ خود، چندین برابر هزینه مالیات و عوارض‌ را دوباره به دست می‌آورند.

رییس اتاق اصناف گرمسار در مورد واحدهای صنفی این شهر گفت: ‌در شهر گرمسار ۴۳۵۰واحد صنفی وجود دارد و این شهر تقریباً ۵۰هزارنفر جمعیت دارد. یکی از مشکلات ما نزدیکی با تهران و تمایل مردم به بازارهای تهران است که باعث می‌شود میزان قابل توجهی از نیاز‌ها از این طریق برطرف شود.‌

علیزاده با اشاره به دخالت برخی دستگاه‌ها در کسب‌ و کارهای مختلف افزود: ‌اتحادیه‌های عکاسان شکایت دارند که چرا آموزش‌ و پرورش برای مراسمی که نیاز به تصویربرداری باشد، عکاس را از شهر تهران می‌آورند؟ اداره ثبت احوال که خودش عکاسی دارد و اداره‌های دیگر هم به همین ترتیب از طرفی عینک‌فروشی‌‌ها گلایه دارند که چرا تمام مطب‌های چشم‌پزشکی، عینک می‌فروشند؟ در مورد کتاب هم ماجرا به همین روال است: تمام فروشگاه‌ها کتاب می‌فروشند و کتاب‌فروشی‌‌ها را کلافه کرده‌اند. به تمام این موارد اشاره کردم تا امکان از بین رفتن واحدهای صنفی و خطری که وجود دارد را گوشزد کنم.

وی در آخر گفت: ‌خوشبختانه با تلاش‌های جدی موفق شدیم جلوی برگزاری جمعه‌بازار‌ها و فروشگاه‌های موقتی را بگیریم. طوری که این بازار‌ها در شهرهای میامی و سمنان، وضعیت اصناف و واحدهای صنفی را به‌هم ریخته و به معضل جدی بدل شده است.