خوب جویدن غذا از عوامل اصلی حفظ سلامتی

خوب جویدن غذا از عوامل اصلی حفظ سلامتی جویدن غذا برای هر کس عامل مهم و اساسی در هضم و جذب غذا به شمار می‌رود، در این مطلب با فواید خوب جویدن غذا آشنا می‌شویم. به گزارش تسنیم،  جویدن غذا برای هر کس عامل مهم و اساسی در هضم و جذب غذا به شمار می‌رود […]

خوب جویدن غذا از عوامل اصلی حفظ سلامتی

جویدن غذا برای هر کس عامل مهم و اساسی در هضم و جذب غذا به شمار می‌رود، در این مطلب با فواید خوب جویدن غذا آشنا می‌شویم.

به گزارش تسنیم،  جویدن غذا برای هر کس عامل مهم و اساسی در هضم و جذب غذا به شمار می‌رود اما بیش‌تر افراد نسبت به آن بی‌توجه هستند و عادت کرده‌اند، غذا را تند و نجویده فرو بدهند، در نتیجه اغلب به واسطه هضم و جذب ناقص غذا در لوله گوارش دچار اختلالات گوارشی از قبیل نفخ، گاز شکم، سرگیجه، اسهال، ورم و زخم معده می‌شوند.

باید غذا را به آهستگی و تأنی خوب بجویم و با بزاق دهان آغشته کنیم تا در دهان کاملاً مخلوط و نرم شود به حدی که به‌صورت مایعی در دهان در آید و این روش را به تدریج تمرین کنیم و جزو عادت خود قرار دهیم‌.

غذا باید به آرامی و خوب جویده شود این کار موجب می‌شود غذا کم‌تر خورده شود احساس سیری بیش‌تر ایجاد شود مانع از چاق شدن افراد شود، بیش‌ترین لذت از غذا حاصل شود همچنین انرژی بیش‌تری هم برای فعالیت و تحرک روزانه تأمین می‌شود و کم‌تر دچار مشکلات گوارشی خواهیم شد.