مصرف ماهی ریسک ابتلا به اماس را کاهش میدهد طبق گزارش اخیر محققان، افرادی که بهطور منظم ماهی مصرف میکنند کمتر در معرض ابتلا به بیماری «اماس» قرار دارند. به گزارش مهر، محققان مؤسسه تحقیقاتی کایسر در کالیفرنیا جنوبی دریافتند افرادی که حداقل هفتهای یکبار ماهی مصرف میکنند- در مقایسه با افرادی که کمتر از […]
مصرف ماهی ریسک ابتلا به اماس را کاهش میدهد
طبق گزارش اخیر محققان، افرادی که بهطور منظم ماهی مصرف میکنند کمتر در معرض ابتلا به بیماری «اماس» قرار دارند.
به گزارش مهر، محققان مؤسسه تحقیقاتی کایسر در کالیفرنیا جنوبی دریافتند افرادی که حداقل هفتهای یکبار ماهی مصرف میکنند- در مقایسه با افرادی که کمتر از یک بار در ماه، ماهی میخورند و مکمل روغن ماهی هم مصرف نمیکنند، ۴۵درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری اماس قرار دارند.
آنت لانگر گود، سرپرست تیم تحقیق، میگوید: «مطالعه ما یک فایده دیگر رژیم غذایی دریایی را نشان داد.»
بیماری اماس، بیماری سیستم عصب مرکزی است. این بیماری ارتباط بین مغز و بقیه بدن را مختل میکند. یکی از علایم اصلی این بیماری از بین رفتن میلین، یک ماده چربی که عصب را پوشانده و از آن محافظت میکند، است. در بیماریام اس، سیستم ایمنی به اشتباه به میلین حمله کرده و آن را نابود میکند.
لانگر گود در ادامه میافزاید: «اسیدهای چرب امگا۳ دارای خاصیت ضدالتهاب و محافظت کننده عصبی بوده که دارای پتانسیل حفاظت در مقابل ابتلا به اماس هستند.»
وی تأکید میکند خوردن ماهی یا غذاهای دریایی به مراتب بهتر از دریافت امگا۳ از مکمل روغن ماهی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.