کلنگ‌زنی ابر پروژه پایانه مسافربری فرودگاه امام خمینی(ره)

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی در سال۹۷ انجام می‌شود کلنگ‌زنی ابر پروژه پایانه مسافربری فرودگاه امام خمینی(ره) مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از شروع فراخوان جذب ایده و آغاز طراحی پایانه مسافری هوایی ایران شهر تا ۲۰ فروردین سال آینده خبر داد و گفت: کلنگ این ابرپروژه سال آینده به زمین می‌خورد. به […]

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی در سال۹۷ انجام می‌شود

کلنگ‌زنی ابر پروژه پایانه مسافربری فرودگاه امام خمینی(ره)

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از شروع فراخوان جذب ایده و آغاز طراحی پایانه مسافری هوایی ایران شهر تا ۲۰ فروردین سال آینده خبر داد و گفت: کلنگ این ابرپروژه سال آینده به زمین می‌خورد.

به گزارش ایلنا، شهرام‌آدم‌نژاد از شروع فراخوان جذب ایده و آغاز طراحی پایانه مسافری هوایی ایران شهر از روز سه‌شنبه (دیروز) خبر داد و گفت: شهر فرودگاهی امام خمینی که نقطه آغاز و پایان سفر به ایران است برای تجلی ایران‌شهری مکان بسیار مهمی برای مسافران محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: این موضوع مهم، وزارت راه و شهرسازی را بر آن داشت تا مکانی را به عنوان ترمینال اصلی مسافری هوایی کشور معرفی کند که علاوه بر عملکرد مورد انتظار، گویای ویژگی‌های سرزمینمان باشد.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام با بیان این‌که این فرودگاه بین‌المللی دروازه ورودی به کشورمان است بنابراین به نوعی نماد کشور شناخته می‌شود، اظهار داشت: از این رو برای طراحی هر چه بهتر فرودگاه امام شرکت شهر فرودگاهی در نظر دارد دستیابی به ایده‌های برتر برای طراحی پایانه مسافری هوایی بین‌المللی ایران‌شهر را از طریق فراخوان عمومی به مرحله اقدام بگذارد این فراخوان به منظور جلب مشارکت همه علاقه‌مندان و صاحبان اندیشه و نظر صورت می‌گیرد.

آدم‌نژاد با تأکید بر این‌که فرودگاه امام به عنوان نقطه آغاز و پایان سفر به ایران می‌تواند لحظات بسیار شیرین یا تلخی را برای مسافران به جا بگذارد، گفت: بنابراین برای این‌که مسافران خارجی و داخلی خاطره خوبی را از کشورمان به یاد داشته باشند پس از موضوع و اصل ایمنی بر این فرودگاه موضوع طراحی ترمینال را در دستور کار قراردادیم.

وی تأکید کرد: تمام مردم کشورمان این حق را دارند که انتظارات و خواسته‌های خود را از نحوه طراحی فرودگاه امام اعلام کنند و قطعاً نظرات مردم در هر سطحی چه مردم عام و چه طراحان برتر در قالب‌های مختلف می‌تواند در این پروژه ملی تأثیرگذار باشد.

آدم‌نژاد تأکید کرد: سهم همه ایرانی‌‌‌ها در نحوه طراحی ترمینال ایران‌شهر محفوظ است.

وی ادامه داد: این فراخوان از ۱۵اسفند (دیروز) شروع و تا ۲۰فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت و ۱۵ ایده برتر انتخاب می‌شود و این ۱۵ ایده به طراحان داخلی و بین‌المللی برای اجرا واگذار خواهد شد. قرار بر این است که ۱۰ ایده برتر از میان ایده‌های ایرانی و ۵ ایده برتر از میان ایده‌های برتر خارجی انتخاب شود.

وی تأکید کرد: نقش کسانی که ایده‌ها را ارایه کردند حذف نمی‌شود و آن ایده به نام آنها ثبت خواهد شد.

آدم‌نژاد همچنین در پاسخ به سؤالی درباره آخرین وضعیت مناقصه تأمین مالی پروژه ترمینال ایران‌شهر اظهار داشت: ترمینال ایران شهر سومین ترمینال فرودگاه امام است که اکنون در مرحله مطالعاتی قرار دارد این پایانه در فاز اول احداث توانایی پذیرش ۲۵میلیون مسافر در سال را خواهد داشت و در فاز دوم ظرفیت آن به ۶۳میلیون مسافر و در فاز آخر به ۱۰۰میلیون مسافر خواهد رسید.

وی تأکید کرد: موضوع مناقصه در این ترمینال مطرح نیست بلکه به دنبال تأمین مالی توسعه فرودگاه هستیم.

وی درباره میزان هزینه تأمین مالی برای توسعه فرودگاه ایران شهر گفت: ۲٫۵میلیارد یورو برای کل فاز ترمینال ایران شهر با ظرفیت ۶۳میلیون نفر نیاز است.

وی تأکید کرد: پس از برگزاری فراخوان جذب ایده برتر، کلنگ طراحی این ابرپروژه در سال۹۷ به زمین می‌خورد.

وی همچنین درباره آخرین وضعیت ترمینال سلام اظهار داشت: ترمینال سلام در حال حاضر در دستور ساخت است و تا چند ماه دیگر این ترمینال با ظرفیت پذیرش ۵میلیون مسافر افتتاح خواهد شد.

وی با تأکید بر این‌که زمانی فرودگاه امام خمینی می‌تواند به عنوان فرودگاه هاب منطقه تبدیل شود که زیرساخت‌ها و سرمایه‌های مورد نیاز در این فرودگاه تأمین شود.

آدم‌نژاد با تأکید بر این‌که صنعت فرودگاهی توانایی جذب سرمایه را دارد تأکید کرد: نگران جذب سرمایه در فرودگاه امام نیستیم دغدغه ما این است که یک طراحی ایرانی – اسلامی منحصر به فرد در فرودگاه امام بتوانیم به اجرا برسانیم.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام خمینی با اشاره به نحوه ارایه ایده‌ها برای طراحی ترمینال ایران شهر اظهار داشت: با هدف آزادسازی ظرفیت‌های خلاقانه فکری و طراحی محدودیتی در قالب و سبک ارایه برای ایده‌ها وجود ندارد بنابراین نحوه ارایه ایده توضیحات درباره آن و روش انتقال صحیح مفهوم برعهده شرکت‌کننده است. شرکت‌کننده‌ها می‌توانند ایده‌های خود را از طریق وب‌سایت www.myairport.ir یا ایستگاه‌های جذب ایده در فرودگاه‌های منتخب کشور و یا به شماره فکس ۸۹۷۷۸۰۷۰ ارسال و کد رهگیری دریافت کنند.