مسؤولان مانع از بین رفتن درختان موجود در شهر‌ها شوند

رهبر معظم انقلاب مسؤولان مانع از بین رفتن درختان موجود در شهر‌ها شوند رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز درختکاری، دو اصله نهال میوه غرس کردند. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام‌معظم‌رهبری، حضرت آیت‌ا…خامنه‌ای، رهبرمعظم انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز درختکاری، دو اصله نهال میوه غرس کردند. حضرت‌آیت‌ا…خامنه‌ای […]

رهبر معظم انقلاب

مسؤولان مانع از بین رفتن درختان موجود در شهر‌ها شوند

رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز درختکاری، دو اصله نهال میوه غرس کردند.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام‌معظم‌رهبری، حضرت آیت‌ا…خامنه‌ای، رهبرمعظم انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز درختکاری، دو اصله نهال میوه غرس کردند.

حضرت‌آیت‌ا…خامنه‌ای در سخنانی روز و مراسم درختکاری را رسمی مبارک در سراسر کشور دانستند و با اشاره به اهمیت و برکات گیاهان، جنگل‌ها و مراتع در حفظ هوا و آب، زیبا و تماشایی کردن فضای زندگی و تولید محصولات مفید برای بشر، خطاب به مسؤولان تأکید کردند: مسؤولان باید مانع از بین رفتن درختان موجود در شهر‌ها شوند.

ایشان افزودند: در تهران، باغ‌ها و باغستان‌هایی وجود دارد که برخی به دنبال دست‌اندازی به آنها هستند اما باید جلوی این کار که ضربه به زندگی و آسایش شهری است، گرفته شود.

رهبر انقلاب مسؤولان دستگاه‌های مربوطه از جمله وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و نیرو را به جدی گرفتن مسأله آبخیزداری در خصوص کاشت درخت و فضای سبز توصیه کردند و گفتند: اجرای این سیاست می‌تواند از عواملی باشد که مانع بروز ریزگرد‌ها و سیلاب‌‌ها شود.

گفتنی است، امسال دومین سالی است که حضرت آیت‌ا…خامنه‌ای در روز درختکاری فقط درخت میوه می‌کارند. ایشان امسال درخت‌های انجیر و زردآلو و سال گذشته سیب و گیلاس کاشتند.

رهبر انقلاب پارسال دلیل کاشت نهال میوه را اینگونه توضیح دادند و اشاره کردند: «یک نفری در این یادداشت‌های مردمی که برای من هر روز می‌آید، به من نوشته بود که چرا درخت میوه نمیکارید؟ لذا امسال درخت میوه کاشتیم؛ یکی سیب است و یکی هم گیلاس».

ایشان سال گذشته درباره اهمیت درختان میوه در کشور و غلط بودن واردات میوه خارجی تأکید کرده و افزوده بودند: «درخت میوه‌دار، این امتیاز را هم دارد که میوه‌ لذیذِ مخصوص ایران را به مردم می‌دهد. میوه‌ ما -انواع میوه‌های ما که خیلی هم متنوع است- با امثال خودش در کشورهای دیگر تفاوت دارد؛ آن‌طور که برای من نقل کردند، میوه‌های ما شیرین‌تر، خوش‌طعم‌تر، آبدارتر و مطلوب‌تر است؛ گرچه حالا شنیدم که متأسفانه میوه هم وارد می‌شود؛ جزو کارهای غلط، یکی وارد کردن میوه است که جز در موارد ضرورت و در حد ضرورت، مسؤولین بایستی جلوی این کار را بگیرند.»‌