گل کاغذی مصری

گل کاغذی مصری  اسم علمی گل کاغذی Bougainvillea glabra و از خانواده Nyetaginaceae می‌باشد. گل کاغذی بومی برزیل است و دارای گونه‌های مختلف می‌باشد ارتفاع این گیاه در گلدان حداکثر در حدود دو تا ۳٫۵متر است. این گونه کولیتواری دارد که حتی موقعی که کوچک است به گل می‌رود برگ‌‌‌‌ها نسبتاً سبز روشن و تخم […]

گل کاغذی مصری

 اسم علمی گل کاغذی Bougainvillea glabra و از خانواده Nyetaginaceae می‌باشد. گل کاغذی بومی برزیل است و دارای گونه‌های مختلف می‌باشد

ارتفاع این گیاه در گلدان حداکثر در حدود دو تا ۳٫۵متر است. این گونه کولیتواری دارد که حتی موقعی که کوچک است به گل می‌رود

برگ‌‌‌‌ها نسبتاً سبز روشن و تخم مرغی شکل می‌باشند. گل آذین آن پانیکول بوده و به صورت جامی و انتهایی ظاهر می‌شوند. گل‌های این گیاه‌کاسه گل لوله‌ای، زرد، کوچک و فاقد جام گل است. ولی دارای براکته‌های رنگین و زیبایی است که اطراف گل‌های کرم رنگ را احاطه کرده‌اند.

  این گیاه یکی از گونه‌های شایع برای بونسای می‌باشد.

  این گیاه به نوعی گیاه بالارونده محسوب می‌شود و می‌تواند از درختان یا دیوار‌های کناری خود بالا رود و منظره بسیار زیبایی ایجاد کند.

  این گیاه احتیاج به هرس دارد. معمولاً در اواسط زمستان باید ۱٫۳شاخه‌ها را کوتاه کرده و شاخه‌های ضعیف را حذف نمود. در تابستان می‌توان این گیاه را در هوای آزاد و کاملاً آفتابی قرارداد.

  گل کاغذی به نور زیاد، حرارت زیاد، خاک همیشه مرطوب رطوبت هوای معمولی یعنی ۵۰ تا ۷۰ درصد و خاک قلیایی احتیاج دارد

  کود مورد نیاز این گیاه را می‌توان به میزان دو گرم در لیتر، هر هفته، از فروردین تا مهر ماه، مورد استفاده قرا داد.

 خاک رس آهکی برای رشد گل کاغذی مناسب است.

 نیاز آن مکان آفتابی و گرم، حداقل دمای مورد نیاز در زمستان جهت گل‌دهی مناسب در تابستان ۱۰-۸ درجه سانتی‌گراد، در فاصله بین دو آبیاری اجازه دهید سطح خاک کمی خشک شود، آبیاری و کوددهی زیادی مخصوصاً در فصل بهار که شاخه‌های تازه روییده حدود ۳۰سانتی‌متر رشد کرده‌اند، باعث به تعویق افتادن گل‌دهی خواهد شد. گل‌‌‌‌‌ها روی شاخه‌های یک‌ساله ظاهر می‌شوند بنابراین هرس شاخه‌ها باید بعد از پایان گل‌دهی صورت گیرد. در تابستان هر هفته یک بار کود محلول با غلظت دو گرم در لیتر. گلدان گیاه جوان بهتر است هر سال اول بهار تعویض شود.

  بهترین زمان برای تکثیر این گیاه از اواسط بهار تا اوایل تابستان می‌باشد. قلمه‌های انتهایی یا ساقه‌ای را به اندازه ۱۰ تا ۱۵سانتی‌متر، با یک چاقوی تیز یا قیچی باغبانی، از گیاه مادری جدا کنید. ابتدا قلمه‌ها را در پودر هورمون ریشه زایی فرو ببرید. سپس هر قلمه را در گلدانی با قطر دهانه ۹سانتی‌متر، حاوی حدود ۲۴درجه سانتی‌گراد نگاه دارید. همچنین قلمه باید در شرایط نورمناسب و کافی، ولی دور از تابش مستقیم خورشید قرار گیرند تا از سوختگی و پژمردگی گیاه جلوگیری شود. زمانی که ریشه‌دهی انجام شد، کیسه پلاستیکی را‌ بردارید و در گلدانی با قطر دهانه ۱۳سانتی‌متر و کمپوست گلدانی با پایه پیت قرار دهید.