روحانی روز زن به معنای یک روز تقویمی و تشریفاتی نیست رییسجمهور در جلسه هیأت دولت ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن و گرامیداشت مقام مادر و میلاد امام خمینی(ره) را به مردم ایران، تبریک گفت. به گزارش ایلنا، با بیان اینکه روز زن در ایران تنها به معنای یک روز تقویمی و […]
روحانی
روز زن به معنای یک روز تقویمی و تشریفاتی نیست
رییسجمهور در جلسه هیأت دولت ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن و گرامیداشت مقام مادر و میلاد امام خمینی(ره) را به مردم ایران، تبریک گفت.
به گزارش ایلنا، با بیان اینکه روز زن در ایران تنها به معنای یک روز تقویمی و تشریفاتی نیست، گفت: روز زن در واقع تجدید پیمان با فرهنگ اسلام و دستورات قرآن و سیره پیامبر(ص) و ائمههدی(ع) نسبت به زنان جامعه است.
رییسجمهور تصریح کرد: ما مردسالاری، زنسالاری، مردستیزی و زنستیزی را قبول نداشته و نه مرد را مایه خیر مطلق میدانیم و نه براساس برخی از افکار نادرستی که وجود دارد، زن را منشأ شر میدانیم؛ زن و مرد هر دو انسان و در پیشگاه خداوند دارای کرامت و عزت هستند و برتری و مقام آنها وابسته به ایمان، تقوا و مجاهدت خودشان است.
روحانی با اشاره به اینکه جنسیت دخالتی در کرامت و عزت انسانی مرد یا زن ندارد، افزود: معتقدیم بسیاری از فاصله جنسیتی که امروز در جوامع دنیا وجود دارد، ناصحیح و آنچه اسلام میخواهد، عدالت واقعی جنسیتی است.
رییسجمهور خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز در فضای اجتماعی جامعه ما زنان در پی حقوق واقعی خودشان هستند و از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون در علم، دانش و مشارکت اجتماعی نقش آفرین بودهاند.
روحانی با اشاره به نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و تعبیری که امام راحل(ره) راجع به این نقش داشتهاند، گفت: امروز نیز در انتخابات متعدد در ایران و در تمام تظاهرات و راهپیماییها که به نفع نظام انجام میگیرد و نیز در مسایل اجتماعی و مشاغل مختلف مدیریتی، علمی، دانشگاهی، پزشکی و مسؤولیتهای گوناگون، حضور زنان پررنگ است.
رییسجمهور ادامه داد: امروز به واسطه فضای مجازی که به وجود آمده، زنان فرصت جدیدی برایشان ایجاد شده تا هم نظراتشان را اعلام کنند و هم دانش و اعتقاد خودشان را تبیین کرده و برای اشتغال محترمانه و عزتمندانه در جامعه تلاش کنند.
روحانی خاطرنشان کرد: بنابراین روز زن، به این معناست که مقام مادران و زنان را پاس بداریم و از همه مهمتر از سیره و روش زندگی فاطمهاطهر(س) و ائمههدی و پیامبر اسلام(ص) به خوبی استفاده و بهرهبرداری کنیم.
رییسجمهور افزود: امروز بالاترین نیاز ما در جامعه اسوه قراردادن پیامبر(ص) و ائمه هدی(ع) برای زندگی است، چراکه آنچه میتوانیم به عنوان مشکل جامعهمان قلمداد کنیم تنها مشکل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیست. البته ممکن است در این زمینهها هم مشکلاتی باشد اما از همه مهمتر اینکه نگذاریم مشکلات بداخلاقی در جامعه ما رسوخ کرده و از هم فاصله بگیریم.
روحانی اظهار داشت: باید مسایل و مشکلات کشور حل و فصل شود و در این راستا همه باید دستبهدست هم دهیم؛ اینطور نیست که در برابر مشکلات جامعه فقط دولت مسؤول است و بقیه سخنگو هستند. اگر بناست کسی از طرف ملت سخنگو باشد، این رییسجمهور است که منتخب مردم بوده و میتواند بهترین سخنگو از طرف مردم، مطالبات و خواست مردم باشد.
رییسجمهور با بیان اینکه نادرست است که برخی فکر کنند، سخنگوی مردم هستند و دولت صرفاً باید پاسخگو باشد، اظهار داشت: دولت مسؤولیتهایی دارد و در برابر مسؤولیتهای خود پاسخگوست و این در حالی است که همه نهادها، قوا، ارکان و ارگانها، در قبال ملت مسؤولند و همه باید پاسخگو بوده و به قانون اساسی عامل باشند و کسی که طبق قانون اساسی میتواند راجع به قانون اساسی حرف بزند، سؤال کند و تذکر دهد و توضیح بخواهد، رییسجمهور است و بنابر این همه باید به وظایف خود به خوبی عمل کنیم.
روحانی با اشاره به ضرورت حفظ انسجام اجتماعی و استقرار اخلاق سیاسی و اجتماعی در جامعه، گفت: در این راستا باید بدانیم انتخابات ۴ سال یکبار بوده و هر روز انتخابات نیست؛ مردم در ۲۹اردیبهشت پای صندوق آرا آمدند و نظر خودشان را اعلام و رییسجمهور و اعضای شورا را انتخاب کردند کما اینکه در مقاطع دیگر نمایندگان مجلس و خبرگان را به همین شکل برگزیدند.
رییسجمهور با بیان اینکه بعضیها فکر میکنند هنوز دوران انتخابات است و یادشان رفته که انتخابات تمام شده، اظهار داشت: بسیاری از سخنان، حرفها و نکات از طرف افرادی به گوش میرسد که وقتی عمق آن حرف شکافته شود معنایش این است که هنوز ما در فضای انتخابات و رقابت انتخاباتی هستیم.
رییسجمهور با اشاره به اینکه همه ما بندگان خداییم و همه باید احساس مسؤولیت کنیم، اظهار داشت: باید باور کنیم، ضربه به دولت، ضربه به نظام است. اگر کسی فکر میکند، تضعیف دولت موجب تقویت نظام میشود در اشتباه است. بخش بزرگ مسؤولیت و بار سنگین نظام بر عهده دولت بوده و صدها هزار کارگزار در سراسر کشور به عنوان دولت، خادم مردم هستند و تلاش میکنند.
روحانی با بیان اینکه بعضیها فکر میکنند که اگر دولت تضعیف شد، نهادهای دیگر تقویت میشوند، گفت: اینطور نیست؛ ما امروز در یک کشتی نشستهایم و اگر بخشی از کشتی را تخریب شود، همه کشتی با هم غرق میشود.
رییسجمهور با بیان اینکه ایران کشوری در مسیر رشد، توسعه و پیشرفت است، تأکید کرد: همه باید بدانند که ما نگران رشد دیگران نیستیم و میدانیم در این منطقه وقتی به تعالی میرسیم که همه با هم رشد کنیم و دلمان میخواهد همه کشورهای همسایه و منطقه در رشد و در مسیری باشند که موجب تعالی مادی و معنوی همه است.
روحانی با بیان اینکه ما از قدرت خود همواره برای تقویت دیگران استفاده کردیم، گفت: روزی که کشورهای دیگر به هم تجاوز کردند، ما پذیرای هر دو بودیم؛ آن روزی که عراق به کویت تجاوز کرد، ما در جنوب پذیرای کویتیها و در بخش میانی و غرب پذیرای عراقیها بودیم و دو طرف به ما پناه آوردند و به هر دو کمک کردیم و پذیرایی و مهماننوازی کردیم.
رییسجمهور اظهار داشت: آنهایی که در طول ۷۰سال گذشته در منطقه، آشوب، جنگ و ویرانی را به بار آوردند و هر روز دنبال قتلعام مردم بودند و صبرا و شتیلا را درست کردند، دیگر جایی ندارد که بخواهند دم از خطر ایران بزنند. ایران برای هیچکس خطر نیست. ایران برای کل این منطقه ثبات و امنیت است؛ البته از حقوق خودش به خوبی دفاع خواهد کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.