یک نوجوان ۱۶ ساله موفق به ساخت یک رآکتور زیستی برای مینیمغزهایی شده است که میتوانند در تحقیقات بر روی ویروس زیکا کارآمد باشند. به گزارش ایسنا، به نقل از Futurism، کریستوفرهادیونو و تیم وی از دبیرستان بیرام هیلز با استفاده از فنآوری چاپ ۳بعدی این بازتولیدگر را ساختهاند که آن را به گزینهای […]
یک نوجوان ۱۶ ساله موفق به ساخت یک رآکتور زیستی برای مینیمغزهایی شده است که میتوانند در تحقیقات بر روی ویروس زیکا کارآمد باشند.
به گزارش ایسنا، به نقل از Futurism، کریستوفرهادیونو و تیم وی از دبیرستان بیرام هیلز با استفاده از فنآوری چاپ ۳بعدی این بازتولیدگر را ساختهاند که آن را به گزینهای مقرونبهصرفهتر از دستگاههای دیگر بازار تبدیل کرده است.
یک مینیمغز به یک مغز نیمه کامل انسان یا نمونه کوچک شده آن گفته نمیشود بلکه یک اندام آزمایشگاهی پرورش یافته از سلولهای بنیادی انسان است. یک راکتور زیستی به چرخاندن مایع و سلولهای درون آن با سرعتی مناسب برای ایجاد مینیمغزها میپردازد.
این راکتور موسوم به «SpinΩ» طی کمتر از ۴ ماه توانست مینیمغزها را برای انجام آزمایشات پرورش دهد. به گفته محققان، این مینیمغزها از مدلهای مشابه آنها حقیقیتر هستند.
محققان اکنون قصد دارند از راکتور زیستی چاپی ۳بعدی هادیونو برای بررسی اثرات ویروس زیکا در زمان بارداری استفاده کنند. آنها داروهای تأیید شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا را بر روی این مینیمغزها آزمایش کرده و به بررسی آثار حفاظتی آنها علیه ویروس خواهند پرداخت.
نمونههای مشابه درون بازار هزینهای حدود ۲۰۰۰ دلار دارند اما راکتور زیستی هادیونو حدود ۴۰۰ دلار هزینه داشته و به دلیل اندازه کوچکش به چندین دستگاه اجازه میدهد همزمان با آن بهکار بپردازند. این فنآوری همچنین مینیمغزها را دو برابر بیشتر در معرض شرایط آزمایشی قرار میدهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.