بانک اطلاعاتی زنان سرپرست خانوار ایجاد می‌شود

ابتکار بانک اطلاعاتی زنان سرپرست خانوار ایجاد می‌شود معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بررسی وضعیت بانوان سرپرست خانوار و توان‌افزایی در حیطه مهارت‌های مختلف آنها در دستور کار دولت قرار دارد و پیش‌بینی‌های لازم نیز در این خصوص در حال انجام است. معصومه ابتکار در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن یادآوری برگزاری اولین […]

ابتکار

بانک اطلاعاتی زنان سرپرست خانوار ایجاد می‌شود

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بررسی وضعیت بانوان سرپرست خانوار و توان‌افزایی در حیطه مهارت‌های مختلف آنها در دستور کار دولت قرار دارد و پیش‌بینی‌های لازم نیز در این خصوص در حال انجام است.

معصومه ابتکار در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن یادآوری برگزاری اولین جلسه ستاد ملی زن و ‌خانواده در دولت دوازدهم با حضور رییس‌جمهور افزود: این ستاد وظایفی را دنبال خواهد کرد که از جمله آن می‌توان به آموزش‌های قبل از ازدواج، آموزش خانواده‌ها، نشاط و تندرستی دختران اشاره کرد.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: در این جلسه یک تقسیم کار ملی در خصوص این طرح کشوری تصویب و گزارش‌هایی نیز به دکتر روحانی ارایه شد.

این مسؤول با بیان این‌که بخش‌های عمده این طرح‌ها در سطح استان‌ها اجرایی خواهد شد، عنوان کرد: برگزاری چنین برنامه‌هایی که باید اجرایی و عملیاتی شود بی‌شک برای بانوان و زنان کشور بسیار مفید خواهد بود.

ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص برنامه‌های دولت برای حمایت از بانوان سرپرست خانوار، خاطرنشان کرد: کارگروهی با حضور تمام دستگاه‌های اجرایی مرتبط در کشور در حال فعالیت در این حوزه است که طبق برنامه پیش‌بینی ‌شده شاهد همکاری دستگاه‌ها برای انجام آن برنامه‌ها هستیم.

وی ادامه داد: بررسی وضعیت بانوان سرپرست خانوار، توان‌افزایی در حیطه مهارت‌های مختلف آنها از جمله در عرصه‌هایی چون منابع طبیعی و کشاورزی و آموزش‌های لازم که به مهارت‌های زندگی کمک کند در کنار ایجاد بانک اطلاعاتی مشترک زیر نظر وزارت کار در ارتباط با بانوان سرپرست خانوار از جمله شاخصه‌های این کارگروه بوده و در دستور کار دولت قرار دارد و پیش‌بینی‌های لازم نیز در این خصوص در حال انجام است.

این مسؤول با اشاره به این‌که در زمینه صنایع‌دستی هم پیشرفت‌های خوبی ایجاد شده و شاهد هستیم در این حوزه زنان نقش عمده‌ای دارند، یادآور شد: کارآفرینی در این زمینه به سرمایه اندکی نیاز دارد و بیش‌تر داشتن مهارت در صنایع‌دستی مورد تأکید است لذا بانوان بیش‌تر به این سمت سوق پیدا می‌کنند.

معاون امور بانوان و خانواده ریاست‌جمهوری تصریح کرد: برای کمک به مهارت‌افزایی زنان در این حوزه، مدیریت بنگاه‌های خرد، ایجاد اشتغال و فروش تولیدات زنان در بازار هدف به نحواحسن در داخل کشور و یا صادرات آن از جمله برنامه‌های دولت است.

ابتکار در پایان خاطرنشان کرد: برنامه‌های خوبی توسط سازمان میراث فرهنگی و صنایع‌دستی کشور در دستور کار قرار دارد که آموزش تولیدات براساس استانداردهای روز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مسایل مورد توجه و تأکید بسیار بانوان است تا رونق بیش‌تری در این حوزه به وجود آید که بی‌شک این اقدامات به اشتغال و اقتصاد ملی کشور کمک کند.