افزایش خطر کمبود موادغذایی با گرمایش زمین تحقیقات جدید محققان دانشگاه اکستر انگلیس نشان میدهد، افزایش دمای زمین امکان دسترسی ساکنین کره خاکی را به موادغذایی تهدید میکند. به گزارش ایرنا از پایگاه خبری آسوشیتدپرس، انتظار میرود تغییرات آب و هوایی سبب افزایش میزان پدیدههای آب و هوایی خشن از جمله خشکسالی و سیل شود. […]
افزایش خطر کمبود موادغذایی با گرمایش زمین
تحقیقات جدید محققان دانشگاه اکستر انگلیس نشان میدهد، افزایش دمای زمین امکان دسترسی ساکنین کره خاکی را به موادغذایی تهدید میکند.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری آسوشیتدپرس، انتظار میرود تغییرات آب و هوایی سبب افزایش میزان پدیدههای آب و هوایی خشن از جمله خشکسالی و سیل شود.
محققان انگلیسی مدلی را ساختند که آثار افزایش دمای زمین به میزان ۱٫۵ تا ۲ درجه سانتیگراد را بر الگوهای آب و هوایی خشن و تولید محصولات غذایی در ۱۲۲ کشور در حال توسعه نشان میدهد.
با وجود این که افزایش خطر سیلابها میتواند تولید محصولات کشاورزی را در مناطقی از زمین کاهش دهد، خشکسالیهای طولانی تأثیرات وسیعتری را بر میزان غذای در دسترس بشر بر جای خواهد گذاشت. در مناطق جنوب آفریقا و آمریکای جنوبی، خشکسالی مهمترین تهدید علیه دسترسی به غذا محسوب میشود، در حالی که در منطقه آسیا تهدید اصلی بروز سیلابها است. برای مثال با افزایش دمای زمین به میزان دو درجه سانتیگراد تعداد سیلابهای رود گنگ به دو برابر افزایش مییابد.
براساس این تحقیقات هر دو پدیده خشکسالی و سیلابها میتوانند دسترسی جمعیت زمین را به آب آشامیدنی و غذا در معرض خطر جدی قرار دهند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Philosophical Transactions of the Royal Society A منتشر شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.